SL - Goleada u Subotici, nova pobeda Nišlija

Autor: Beta Beta
subota 15.10.2016.
19:36
Izvor: Beta

U senci meča između Voždovca i Partizana (0:3), odigrane su i još

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog pobedili su danas u Nišu Bačku sa 1:0, u utakmici 12. kola Super lige Srbije i zadržali korak za vodećim ekipama.

Radnički je pobedio golom Andreja Apostolovića u 83. minutu.

Ekipa iz Niša je ostvarila sedmu prvenstvenu pobedu i ima 23 boda, dva manje od trećeplasiranog Partizana, koji je danas pobedio Voždovac sa 3:0. Bačka je pretrpela osmi poraz u ligi i nalazi se na 13. mestu sa 10 bodova.

Radnik je u Surdulici pobedio Novi Pazar sa 3:1 i prekinuo niz od dva poraza. Gosti su poveli u 22. minutu golom Envera Alivodića, a Radnik je preokrenuo golovima Nikole Radovića u 37. minutu i Milana Milinkovića u 41. minutu.

Radnik je 11. na tabeli sa 12 bodova, a Novi Pazar, koji je pretrpeo sedmi prvenstveni poraz, zauzima 12. mesto sa 11 bodova.

Borac je u Čačku odigrao 3:3 sa Spartakom, a nerešeno je bilo i u duelu Metalca i Javora (1:1). Jovanović je u 72. minutu doveo Milanovčane u vođstvo, a izjednačio je Eliomar petnaest minuta kasnije.

U nedelju se igraju preostale dve utakmice 12. kola: Crvena zvezda-Čukarički (15.00) i Mladost-Vojvodina (17.00).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 15.10.2016
20:15

Ono sto nije imao Radnicki to je ove godine dobio, katastrofalna igra, doduse bez tri bitna igraca, pogotovo Arsic radilica na terenu, dobija utakmicu, to do ove godine nije bilo i to je napredak a druga stvar, ovu utakmicu osim Cakija i Radosa sve sami klinci, sredinu nam drzalo dete 99 godiste, mali Aleksa Jovanovic pa ko jos moze da pobedi sa klincima... lepa buducnost i samo napred u nove pobede...