SL - Evrogolovi na Banjici, "prelaz" na Karaburmi!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.08.2015.
20:29
Izvor: Sportske.net

U senci derbija u Novom Pazaru tokom popodneva su odigrane još tri utakmice trećeg kola Superlige. Rad je na Banjici uz sjajne golove deklasirao Radnik iz Surdulice, dok će se o trijumfu OFK Beograda na Karaburmi pričati u danima koji slede.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Tri utakmice trećeg kola Superlige Srbije igrane su u subotu u terminu od 18 časova a na sva tri susreta pobede su ostvarile domaće ekipe. Utakmica sa najviše golova viđena je na Banjici, dok je na Karaburmi bilo uzbudljivo ali zbog sporne situacije posle koje je domaćin stigao do prve pobede u ligi.

Fudbaleri Rada savladali su Radnik iz Surdulice sa 4:1 (2:1) čime su upisali prvi trijumf u novoj sezoni i ujedno naneli prvi poraz novajliji u Superligi.

Utakmicu na Banjici obeležili su fantastični golovi Milorada Dabića i Nemanje Mihajlovića dok su se u strelce upisali još Nemanja Arsenijević i Uroš Nenadović. Jedini pogodak za goste postigao je Milan Ćulum.

Uzbudljivo je bilo na "omladincu" gde je OFK Beograd ugostio Voždovac u malom gradskom derbiju i slavio rezultatom 2:1 (0:1) zahvaljujući preokretu koji je viđen u samoj završnici susreta.

Voždovac je do prednosti stigao golom predraga Sikimića u 12. minutu nakon asistencije Nikole Beljića. Dugo su "Romantičari" pokušavali da se vrate u meč a to im je za rukom pošlo tek u 74. minutu kada Miljan Škrbić poravnava rezultat.

Preokret i trijumf OFK Beogradu doneo je Ivica Jovanović golom iz penala koji je dosuđen u 84. minutu. Terzić i Dražić našli su se u duelu posle kojeg sudija Nenad Đokić pokazuje na "kreč".

Usledio je petominutni prekid igre zbog protesta fudbalera Voždovca a kada su se strasti smirile Jovanović je sa 11 metara pogodio mrežu i doneo prve bodove OFK Beogradu u novoj sezoni.

Spartak je na domaćem terenu savladao lučansku Mladost sa 2:0 (1:0) golovima Milana Makarića i Stefana Miloševića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorann
Saturday, 01.08.2015
21:55

Ko li je danas ulazio u svlacionicu i hoce li biti ispitana ova utakmica :D

avatar
Branislav
Saturday, 01.08.2015
20:36

Dobio na OFK, igrao iz 2 u 1. Sad samo forsiram nasu ligu :D