SL - Derbi na ''Karađorđu'', Zvezdin povratak kući!

Autor: Beta Beta
sreda 30.11.2016.
09:41
Izvor: Beta

Utakmicama 18. kola danas se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a derbi utakmica igraće se u Novom Sadu, gde fudbaleri Vojvodine dočekuje Partizan, dok će lider Crvena zvezda u četvrtak, posle tri vezana gostovanja, dočekati Mladost iz Lučana.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vojvodina je ove sezone zabeležila svih osam pobeda u Novom Sadu uz gol-razliku 21:2, ali je Partizan u seriji od 10 trijumfa na poslednjih 11 utakmica. Oba kluba imaju po 38 bodova, nalaze se na deobi drugog mesta sa šest bodova manje od vodeće Crvene zvezde.

To će biti drugi međusobni duel Vojvodine i Partizana u sezoni, a Novosađani su u avgustu u Beogradu slavili s 3:1.

Utakmica na stadionu ''Karađorđe'' igraće se od 18.00.

Lider šampionata Crvena zvezda će u četvrtak od 18.00 na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Mladost iz Lučana u poslednjoj utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Crveno-beli od "večitog" derbija u septembru ne znaju za poraz, pa će protiv Mladosti, koja je ostvarila dve uzastopne pobede, pokušati da nastave seriju dobrih rezultata i zadrže vodjstvo na tabeli. Ekipa iz Lučana zauzima peto mesto u šampionatu Srbije sa 31 bodom.

Fudbaleri Čukaričkog nalaze se u usponu forme, a danas će na Banovom brdu od 13.00 dočekati Novi Pazar koji na poslednjih šest utakmica upisao pet poraza i jedan remi, dok će u istom terminu Borac u Čačku dočekati Voždovac i pokušati da okonča seriju od pet uzastopnih poraza.

Kruševački Napredak će posle dva vezana poraza na svom terenu od 13.00 dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca, a Rad će u istom terminu na Banjici protiv Radničkog pokušati da okonča seriju od četiri utakmice bez trijumfa, a ujedno i Nišlijama nanesu četvrti uzastopni poraz.

Spartak će u Subotici takođe od 13.00 ugostiti Radnik iz Surdulice, dok će Javor od 15.30 u Ivanjici dočekati Bačku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 30.11.2016
10:43

Prelomni trenutak sezone...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Tuesday, 29.11.2016
13:43

Bilo bi i 11/11 da nije glupog Kljajica, a covek ce nam biti najveca pretnja i sutra- da, najveca pretnja dolazi od njega i Balazica, a nadam se samo da ce ovaj drugi bar biti levi stoper pa da se ta steta koliko-toliko minimizira.