SL - Čuka preskočila Partizan, het-trik Pavlovića

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.04.2016.
20:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog prenoćiće na drugom mestu superligaške tabele pošto su na startu plej-ofa savladali čačanski Borac zahvaljujući het-triku koji je postigao sjajni Andrija Pavlović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prva utakmica doigravanja u domaćem šampionatu odigrana je na Banovom brdu gde je Čukarički ugostio čačanski Borac u plej-ofu.

Fudbaleri Čukaričkog upisali su trijumf rezultatom 3:1 (2:1) zahvaljujući fenomenalnom Andriji Pavloviću, a prva tri boda u plej-ofu obezbedila su "Brđanima" selidbu na drugo mesto barem na 24 sata.

Golove možete pogledati OVDE!

Prvu priliku na utakmici domaći su stvorili već u drugom minutu ali ona nije napravila probleme odbrani Borca. Deset minuta kasnije gosti iz Čačka prete preko Srđana Vujaklije koji tuče sa ivice šesnaesterca a Nemanja Stevanović uz korekciju uspeva da ukroti loptu.

Vođstvo "Brđanima" doneo je Andrija Pavlović u 17. minutu susreta. Udarac napadača domaćih nije bio ni prejak, ni previše opasan, ali je golman Borca Vladimir Bajić napravio kardinalnu grešku i dozvolio da mu lopta prođe kroz ruke i završi u mreži.

Na isteku pola časa strelac vodećeg gola dobija loptu u šesnaestercu pa uz sjajno građenje stvara sebi poziciju za udarac i šalje loptu pod prečku nemoćnog Bajića.

Gosti iz Čačka uspeli su do odlaska na odmor da iskoriste grešku odbrane Čukaričkog i da nakon prekida "umuljaju" loptu u mrežu preko Srđana Vujaklije. Time je Borac zadržao nadu da može do boda ili preokreta u nastavku.

Vrlo brzo pokazalo se da Čačani neće biti u stanju da odnesu barem bod sa Banovog brda pošto je Andrija Pavlović svojim trećim golom u 61. minutu postavio konačan rezultat i ostavio "Zebre" praznih ruku.

Dvadeset minuta pre kraja meča Vladimir Bajić je odlično intervenisao posle šuta iz slobodnjaka, a Borac do poslednjeg sudijskog zvižduka nije uspeo da zapreti Nemanji Stevanoviću.

Čukarički se večeras seli na drugo mesto superligaške tabele sa tri boda više od Partizana protiv kojeg će igrati narednog vikenda u Humskoj. Borac ostaje na petom mestu sa 23 boda, pa Radnički iz Niša ima šansu da ga preskoči ukoliko uzme barem bod u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke