SL - Čuka 'petardom' poslala Pazar u niži rang!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.05.2017.
18:53
Izvor: Sportske.net

Ubedljivim porazom na domaćem terenu fudbaleri Novog Pazara oprostili su se od Superlige kolo pre kraja prvenstva. Metalac jednom nogom u drugoj ligi.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Pretposlednje kolo plej-ofa domaćeg fudbalskog šampionata razrešilo je jednu od dilema koje smo imali do sada.

Fudbalski klub Novi Pazar oprostio se danas od Superlige, pošto je kao domaćin poražen od Čukaričkog rezultatom 5:0 (2:0), pa više nema ni teoretske šanse za opstanak.


"Brđani" su torpedovali novog člana Prve lige Srbije i već nakon prvih 45 minuta igre bilo je jasno da Novi Pazar nema čemu da se nada u susretu sa ekipom Nenada Lalatovića.

Golovima Ognjena Ožegovića i Nemanje Radonjića gosti su stigli do prednosti koju su u nastavku samo uvećali. Ognjen Ožegović je postigao još dva gola i kompetirao het-trik, dok je Asmir Kajević bio strelac petog gola za Čukarički.

Borac je kao domaćin uspeo da savlada subotički Spartak ŽK golom Miroljuba Kostića, a upravo je usled trijumfa "Zebri" Novi Pazar ostao bez teoretskih šansi za opstanak.

Metalac je na gostovanju Radu poražen rezultatom 1:0 pa će najverovatnije zajedno sa Novim Pazarom u niži rang takmičenja.

"Šerposi" još imaju teoretske šanse za opstanak ali će u poslednjem kolu morati da savladaju Novi Pazar, a da Borac pritom izgubi na gostovanju Radniku koji je danas poražen u Bačkoj Palanci.

Rezultati 6. kola plej-ofa Superlige:


OFK Bačka 1:0 Radnik
/19' Klisura/
Borac 1:0 Spartak ŽK
/22' Kostić/
Novi Pazar 0:5 Čukarički
/23', 52', 72' Ožegović, 45' Radonjić, 59' Kajević/
Rad 1:0 Metalac
/33' Veselinović/


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke