SL: Crvena zvezda - Radnički (KRAJ)

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.07.2015.
19:56
Izvor: Sportske.net

Neverovatna završnica na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda sa igračem više i uz promašeni penal stiže do boda.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Takmičenje: Superliga - 3. kolo
Mesto i datum: Beograd, 31.7.2015.
Stadion: Rajko Mitić
Gledalaca: -
Vreme početka: 20.00

Crvena zvezda - Rajković, Petković, Jovanović, Mbođ, Ibanjez, Kovačević, Savićević (od 54' Grujić), Vered (od 54' Ristić), Katai, Parker (od 75' Matos), Jović

Radnički Niš - A. Jovanović, Petrović, R. Bulatović (od 28' Rosić), Lakić-Pešić, D. Bulatović, Bogdanović, Đorđević, Marjanović, Đuričković, A. Jovanović (od 75' Ignjatijević), Trifunović (od 81' V. Đorđević)

Pred početak utakmice na tribinama stadiona "Rajko Mitić" okupilo se nešto manje od deset hiljada navijača ali treba očekivati da se tribine dodatno popune pošto je ulaz slobodan.

Podsetimo da je prethodni duel Crvene zvezde i Radničkog u Beogradu slavio domaćin golovima Nenada Milijaša, dok je "revanš" na "Čairu" završen remijem bez golova.

Posle pet minuta igre na stadionu "Rajko Mitić" domaćin stiže do prvog udarca ka golu ali lopta zapravo nije ni došla do golmana Aleksandra Jovanovića pošto je šut Luisa Ibanjeza iz slobodnog udarca izblokiran od strane živog zida.

Prilično nepovezano deluje igra Crvene zvezde na startu utakmice. Domaćin je na startu dugim loptama tražio rešenje na protivničkoj polovini što nikako nije davalo rezultat pored visokih defanzivaca Radničkog.

Prva dva udarca van okvira gola zabeležili smo u 11. i 13. minutu. Najpre je Idan Vered tukao preko prečke da bi istom merom na drugoj strani uzvratio Saša Marjanović.

Nakon akcije koju su izveli Aleksandar Katai i Luka Jović domaćin je ugrozio gol Radničkog ali je golman Jovanović intervenisao iako lopta nije išla u okvir gola nakon udarca napadača Crvene zvezde.

Dubinska lopta fudbalera Radničkog u 23. minutu umalo je napravila veliki problem odbrani Crvene zvezde. Umesto da prepusti loptu Predragu Rajkoviću štoper Mamadu Mbođ je reagovao i izbacio je u korner iako u radijusu od 20 metara nije bilo nijednog protivničkog igrača.

Novi udarac ka golu Radničkog iz Niša uputio je Aleksandar Katai u 25. minutu susreta. Šutirao je ofanzivni vezni snažno sa 20 metara ali je lopta završila u gol autu.

Kod akcije u 19. minutu kada je Luka Jović bio u duelu sa Radošem Bulatovićem došlo je do povrede iskusnog defanzivca pa je Milan Rastavac izvršio prinudnu izmenu i na teren poslao Lazara Rosića.

Prvi žuti karton na utakmici zaradio je desni bek Crvene zvezde Marko Petković nakon što je izgubio loptu na protivničkoj polovini a potom rukama zadržao fudbalera Radničkog.

36' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Nakon kornera koji je izveo Petar Đuričković rezervista Lazar Rosić glavom pogađa mrežu Crvene zvezda za vođstvo Radničkog!!! Defanzivci domaćeg tima nisu ispratili štopera Radničkog koji je glavom zakucao loptu u mrežu!

Gol možete pogledati OVDE!

Strelac vodećeg gola za Radnički zaradio je javnu opomenu pošto je glavni arbitar procenio da je prilikom proslave gola provocirao navijače Crvene zvezde.

Nesvakidašnja situacija u 43. minutu susreta. Sudija je dva minuta pre kraja prvog poluvremena pokazao žuti karton golmanu Radničkog Aleksandru Jovanoviću zbog odugovlačenja!

U poslednjem minutu regularnog toka susreta u prvom poluvremenu Idan Vered u padu loše zahvata loptu i šalje je pored gola gostujuće ekipe. Ostaje 0:1 za Radnički a lako je moglo da se dogodi da gosti dupliraju prednost u 46. minutu susreta.

Akcijom u tri poteza Radnički je stvorio stopostotnu priliku ali je lob udarac Miloša Trifunovića fantastičnom intervencijom zaustavio Predrag Rajković koji ostavlja svoju ekipu u životu.

DRUGO POLUVREME

Krenuli su fudbaleri Crvene zvezde maksimalno agresivno na startu drugog dela susreta a ukoliko uskoro ne dođe do promene rezultata Miodrag Božović će na teren poslati Mihaila Ristića i Marka Grujića.

Posle nepunih deset minuta u drugom delu igre Miodrag Božović pravi najavljene promene. Omladinski reprezentativci Srbije su na terenu, iz igre su izašli Vukan Savićević i Idan Vered.

Samo tri minuta nakon ulaska u igru Marko Grujić glavom šutira ka golu Radničkog iz Niša ali za malo biva neprecizan.

Na isteku sat vremena igre Mihailo Ristić pravi prekršaj nad strelcem vodećeg gola za Radnički nakon čega Lazar Rosić burno reaguje a sudija Bojan Nikolić mu pokazuje drugi žuti karton i šalje ga u svlačionicu!

Usledile su čarke na terenu posle kojih su isključeni trener golmana Crvene zvezde Srđan Maksimović i jedan od predstavnika gostujuće ekipe!

Mnogo uzbuđenja u poslednjih deset minuta i sva su se dogodila pred golom Radničkog iz Niša. Crvena zvezda je krenula svim silama ka golu gostujuće ekipe a Luis Ibanjez je u 66. minutu pogodio spoljni deo stative posle prekida.

Petnaest minuta pre kraja Zvezda preti posle indirektnog udarca a onda i preko Marka Grujića koji loše zahvata loptu i šalje je daleko od gola.

90' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Dva minuta pre kraja utakmice kada je publika počela da napušta tribine a sa zapada i istoka se začulo "uprava napolje" crveno-beli stižu do izjednačenja! Posle centaršuta i prilično sumnjice situacije domaći preko Luke Jovića stižu do 1:1!

Nepuna dva minuta kasnije penal za Crvenu zvezdu! Bruno Matos je oboren a udarac Aleksandra Kataija zaustavlja golman Aleksandar Jovanović!!! Ostaje 1:1!

Neverovatna završnica susreta! Na kraju ostaje 1:1!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos023
Friday, 31.07.2015
22:33

sve to treba odmah najuriti...i ove jls vedete i ove nase umisljene klince!!!!!

avatar
Vladan Rajcic-Koja
Friday, 31.07.2015
22:21

Ma sta uprava napolje , igraci i trener napolje . Ovo je bruka ko igra i sta igraju u zvezdi..

avatar
ercov
Friday, 31.07.2015
22:09

Jesam li vam rekao,izbaci sudija coveka ni krivog ni duznog da pogura CZ ali sta vredi kada oni ne znaju da daju gol bez namestanja. Izjednacise iz cistog ofsajda a na kraju su cak mogli za divno cudo i da pobede. Ni 7 minuta nadoknade,ni penal,ni sudije ovoj grofofiji ne mogu pomoci.

avatar
mileta
Friday, 31.07.2015
22:00

Gol postignut iz sumnjive situacije.Igrac Radnickog iskljucen ni kriv ni duzan.Sudija produzava utakmicu do 100-tog minuta.nOvo samo ima u nasoj ligi i nigde vise.

avatar
Wazza77
Friday, 31.07.2015
22:35

Pa naravno da je dobio zuti karton...ko mu kriv sto stavlja palac u sta kao beba i slavi gol na marakani...to nesme da se radi po PS-u!!! SRAMOTA ovs JSL... :D smejurija...3 igraaca u ofsajdu se dodaju ispred samog golmana i postizu gol...i posle par minuta se svira penal!!!

avatar
Marko Miric
Friday, 31.07.2015
21:57

koja prodaja jos i penal!!!

avatar
ludikure
Friday, 31.07.2015
21:40

pogledajte samo kakav indirekt je dosudjen i sve ce vam biti jasno

avatar
Wazza77
Friday, 31.07.2015
21:37

Sad ce penal... Golman Radnickog igrao Rukom u 16-tercu... :D

avatar
Marko Miric
Friday, 31.07.2015
21:59

Pogodi za penal jos se i igra produzetak 9 min.

avatar
Tasko Nacic
Friday, 31.07.2015
21:24

Ja sam igrao iz 1 u namesteno, a za vas ne znam.

avatar
Dado Sneža Radusinović
Friday, 31.07.2015
21:24

Nemami nesto doktora,Vidiča,marka i kompanije

avatar
Friday, 31.07.2015
21:19

Читам Звзедин састав и питам се ко су вам ови људи? Какав гроф, ви би и Муриња отерали мислећи да је он крива, а не ови анонимуси. Играли сте 5 званичних утакмица и сви су вас надиграли.

avatar
Raky_b
Friday, 31.07.2015
21:18

Hm, jel se daju svlacionice u Rajku miticu zakljucavati!? n Ali, mozda i nije potrebno...ovo je donar i bezbedan rezultat za Radnicki, dokle god nije 2:0 imaju sanse

avatar
ercov
Friday, 31.07.2015
21:03

Utakmica je jad i beda ali i u toj bedi Radnicki vodi minimalnim rezultatom a cak je mogao u zadnjem minutu i da duplira prednost. Svako ko gleda ovu utakmicu sa pravom moze da se zapita,na osnovu cega Zvezdan Terzic garantuje osvajanje titule !? Mozda ce sici u poluvremenu u svlacionicu Radnickog i odrzati njegov vec poznati monolog !? Sudija meca je u frci jer mora da sudi za CZ a ne zna kako da im pomogne pa se odlucio da potegne zute kartone kako bi u drugom poluvremenu nekog od tih igraca lakse izbacio iz igre jer CZ ovakvom igrom do sutra nece moci gol da postigne.

avatar
Friday, 31.07.2015
21:20

Да, њих су до сада сви надиграли.

avatar
Wazza77
Friday, 31.07.2015
21:22

Svaka Cast za prognozu o kartonima!!! Ne da si pogodio nego ko da si znao...bravo!!! Ode JSL u.....................

avatar
Wazza77
Friday, 31.07.2015
21:01

Komsije oce li jos jedan prelaz??? Cekamo 2 poluvreme...

avatar
delije sever NS
Friday, 31.07.2015
21:00

Grofe moj dobri,ne znam kakav si ti trener,nisam strucnjak...ali ono sto vidim,nasa Zvezda igra opasno jadno,ocajno i tuzno...pa Lalatova je po imenima bila 30 -40 posto slabija pa su opet,kad pogledam ovo sada,bili bolji....mozda,kako ti rece,za jedno 3 godine krenu da igraju...mozda.Ovo vec postaje beznadezno.

avatar
MarkoSi
Friday, 31.07.2015
20:57

Grofe odlazi sa sve Parkerom koji je ponovo u timu ali ne igra. Povedi i onoga ko ti je naredio da drzis Parkera u timu i onoga ko je Parkera doveo. Igre nema,ideje nema...Sta vi radite na treninzima?

avatar
Davids26
Friday, 31.07.2015
22:24

Parker je bek a u zvezdi igra spica (navijam za Partizan) ali on je primer jakve nam igrace poturaju

avatar
Poznavalac
Friday, 31.07.2015
20:56

Samo da ne podlegnu pritisku sa strane nislije poput ofk-a i dobice lagano..zvezda nema ni tim ni igrace i ako bude prvenstvo regularno bice na kraju od 4-8 mesto.nzm zasto se samo navijaci zanose nerealnim ambicijama i ne pogledaju istini u oci.

avatar
MiodragKg
Friday, 31.07.2015
20:51

Katastrofa od igre, kada vidim dubinsku loptu najezim se!