SL - ''Brđanima'' baš ne ide, poraz Nišlija, sjajni Napredak!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.10.2016.
21:28
Izvor: Sportske.net, Beta

Odigrane su i preostale utakmice 11. kola Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U senci mečeva u Humskoj, gde je Partizan savladao Mladost sa 3:1 i na 'Karađorđu'', gde je Vojvodina bila bolja od Metalca rezultatom 1:0, odigrani su i preostali mečevi 11. kola.

Čukarički je na svom stadionu odigrao nerešeno 1:1 s čačanskim Borcem.

Domaći tim je do prednosti stigao u 36. minutu golom Marka Docića, da bi izjednačenje i bod Borcu pogotkom u 57. doneo Lazar Jovanović.

Novi Pazar je sa 1:0 pobedio Radnički iz Niša, a strelac jedinog gola bio je Nikola Dimitrijević u 32. minutu, dok je sve bolji Napredak na gostovanju u Surdulici istim rezultatom pobedio Radnik.

Kruševljani su golom Bratislava Punoševca u 87. minutu došli do pobede protiv Radnika.

Evo i tabele posle 11. kola Superlige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 02.10.2016
21:41

Znao sam da cemo puci na prvoj utakmici na gostovanju, losa igra kolko cujem i netacni pasovi doveli su nas do poraza koji na kraju je mogao biti i ubedljiviji... dzabe ti posed lopte kad pogresis u dodavanju i protivnik to kazni... dokle vise da mi diktiramo tempo i imamo kontrolu lopte, nismo Barselona a i oni vise ne mogu to kao nekad... ovo je poraz i igraca i Rastavca...

avatar
paok
Sunday, 02.10.2016
22:53

Izdrzali ste 10 kola da budete ispred Partizana ili crnog blizanca kako ga ti zoves. Sad cete lagano zaostajati jos vise i do kraja prvenstva barem cete inati 30 bodova manje od nas.

avatar
paok
Monday, 03.10.2016
11:56

Sta ima da budem srecan, nikada niste bili ispred nas. Svuda je normalno da veci klubovi imaju vise novca, ne znam sto se cudis. Nemoj mi samo reci da vi nikada niste igrali sumljive utakmice. Kakav god da nam je stadion duplo je bolji od vaseg, da nesto valja odigrala bi rep. neku utakmicu i kod vas. Ovo samo ti napisao samo jel si likovao kada smo lose krenuli, nizbogcega vise.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 03.10.2016
10:58

jel si srecan, ako je tvoj i uspeh tvog kluba sa toliko moci, novca, medijske podrske, politicke podrske, guranja, muvanja, spekulacija, namestaljki svih 50 godina, da bude ispred Radnickog onda se ubite kolektivno na onom lavoru se spalite... mene bi bilo sramota na vasem mestu... a mi nastavljamo borbu, cilj je najmanje 4 mesto, ispod toga za nas je neuspeh...