SL - Borac ne staje! Posle Marakane, osvojio i Ivanjicu! Šok za OFK, remi u Jagodini!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2015.
15:06
Izvor: Sportske.net

Odigrane prve tri utakmice nedeljnog programa Superlige.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

U komšijskom derbiju u Ivanjici, Borac je još jednom potvrdio sjajnu formu i posle istorijskog trijumfa od 5:1 protiv Crvene zvezde u Kupu, danas je savladao ekipu domaćeg Javor Matisa sa 1-0.

Gol odluke postignut je u 76. minutu meča, a strelac je bio Miletić.Ovim trijumfom Čačani su se ponovo probili na drugo mesto na tabeli, bar do završetka današnjeg derbija na Banovom brdu, između Čukaričkog i Crvene zvezde.

Za to vreme, Jagodina i Spartak su podelili bodove, rezultat njihovog duela je 1:1. Subotičani su poveli već posle devet minuta igre golom Stefana Ilića, a bod Jagodincima doneo je Milinković, pogotkom u 54. minutu.

Finiš meča obeležila su i dva isključenja, po jedno na obe strane. Najpre je, u 84. minutu, ''pocrveneo'' Knežević iz Jagodine, a šest minuta kasnije i Fedin u gostujućem timu.

Jedinu pobedu od domaćih ekipa ostvario je Radnik, koji je u dramatičnoj završnici u Surdulici bio bolji od OFK Beograda - 2:1.

Prvo poluvreme završeno je bez golova, da bi u 63. minutu defanzivac Beograđana Srđa Knežević dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, već drugi put ove jeseni.

Iako sa igračem manje, OFK Beograd je golom Rajevca u 84. minutu stigao do vođstva, ali je na kraju ostao bez ijednog boda!

Veliki preokret Surduličana režirali su Đorđević u 87. i Ćulum dva minuta kasnije, za konačnih 2:1!

Podsetimo, derbi kola između Čukaričkg i Crvenme zvezde na programu je od 16 časova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke