SL - Bojović srušio "Građevinu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.11.2016.
18:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri lučanske Mladosti upisali su deveti ovosezonski trijumf u domaćem šampionatu, pošto su na otvaranju 16. kola Superlige kao gosti savladali ekipu Rada.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Domaći fudbalski šampionat nastavljen je nakon dvonedeljne pauze, a prva utakmica 16. kola odigrana je na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici gde je ekipa Rada ugostila lučansku Mladost.

Gostujući sastav odneo je sva tri boda sa Banjice pošto je slavio rezultatom 2:1 (1:1) nakon preokreta, a zahvaljujući golovima Milana Bojovića.

Golove pogledajte OVDE!

Osmoplasirana ekipa na superligaškoj tabeli bolje je otvorila večerašnji meč, a bolju igru u prvih 15 minuta materijalizovala je golom koji je Aleksandar Lutovac postigao iz opravdano dosuđenog penala.

Sudija Majo Vujović video je laktanje fudbalera Mladosti u šesnaestercu i pokazao na belu tačku, a Aleksandar Lutovac je bio precizan i "sa kreča" doneo prednost domaćima.

Na izjednačenje se nije dugo čekalo. Strelac vodećeg gola za Rad "poništio" je svoj pogodak pošto je skrivio penal koji u izjednačujući gol pretvara Milan Bojović.

Nastavak meča doneo je dosta uzbuđenja, posebno pred golom Nemanje Krznarića, ali se u drugom poluvremenu mreža tresla još samo jednom i to ona koju je čuvao Nenad Filipović.

Gosti iz Lučana sjajno su izveli prekid u 52. minutu pa lopta posle centaršuta i dodavanja stiže do Milana Bojovića koji je lako smešta iza leđa golmana Rada.

Ispostavilo se da je Milan Bojović postavio konačan rezultat iako je Rad do kraja utakmice u više navrata pretio Krznariću i pokušavao da stigne do izjednačenja.

Najbolju priliku za drugi gol "Građevinari" su imali u 80. minutu ali je loptu sa gol linije očistio Ivan Pešić i tako sačuvao pobedu lučanskoj Mladosti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke