SL - Bojović 'sa kreča' srušio Nišlije

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 17.02.2017.
18:53
Izvor: Sportske.net

Pogotkom Milana Bojovića sa bele tačke fudbaleri Mladosti upisali su prvu prvenstvenu pobedu u prolećnom delu sezone, a jedan od junaka bio je i golman Lučanaca koji je odbranio penal.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Prvi meč domaćeg fudbalskog šampionata u 2017. godini odigran je u Lučanima, gde je domaća Mladost ugostila ekipu Radničkog iz Niša i slavila pogotkom sa bele tačke.

Mladost je slavila rezultatom 1:0 (0:0) a jedini gol na utakmici pao je u 79. minutu nakon penala koji je iskoristio napadač domaćih Milan Bojović.

Prvo poluvreme duela u Lučanima bilo je prilično neinteresantno, ukupno četiri pokušaja na obe strane od kojih je samo jedan udarac Mladosti išao u okvir gola.

Nešto interesantnije bilo je u nastavku, posebno u samoj završnici i nakon isključenja trenera domaćeg tima Nenada Milovanovića koji se sporečkao sa Vladimirom Volkovim.

Nedugo nakon što je Milovanović otišao na tribine Saša Jovanović biva oboren u kaznenom prostoru od strane Milana Perendije koji je ove zime stigao na "Čair" kao jedno od pojačanja.

Precizan sa bele tačke bio je Milan Bojović koji loptu šalje u desnu a golmana Bojića u levu stranu.

Najbolju priliku na utakmici za gostujući sastav propustio je rezervista Lazar Arsić koji je na devet minuta pre isteka regularnog toka susreta preuzeo odgovornost i šutirao penal.

Kaznenom udarcu prethodilo je Oditino igranje rukom u kaznenom prostoru ali je Nemanja Karznarić odlično intervenisao i sačuvao pobedu svom timu, premda je i udarac Lazara Arsića bio jako loš.

Recimo i to da su za ekipu Radnika večeras debitovali Vladimir Volkov, Nemanja Kojić, Riota Noma, Anid Travančić i Milan Perendija ali ni sa svim pojačanjima Nišlije nisu uspele da dođu makar do boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 17.02.2017
20:02

Znao sam da odlicno guraju kod kuce, ali nisam znao da je Vojvodina bas najbolji domacin.