SL - Bez iznenađenja, Kosan debitovao pobedom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.09.2017.
21:32
Izvor: Sportske.net

Šest utakmica 11. kola Super lige odigrano je ove nedelje u terminu od 19 časova. Iznenađenja nije bilo pošto su favorizovane ekipe uknjižile bodove.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

"Večiti" su uoči nastavka takmičenja u Ligi Evrope upisali pobede u domaćem prvenstvu, a više o tome šta se dešavalo na stadionu "Rajko Mitić" i "Kralj Petar Prvi" mogli ste da čitate OVDE i OVDE!

Osim Crvene zvezde i Partizana pobede su upisale i sve ostale ekipe koje su u nedeljne utakmice ušle kao favoriti, odnosno one od kojih se očekivalo da ostvare dobre rezultate.

Voždovac je nakon šoka u Kupu Srbije uspeo da se vrati na pobednički kolosek i da u Lučanima savlada domaću Mladost sa 3:1 (1:0). Tim Neška Milovanovića imao je šansu da povede sa bele tačke a kako penal nije iskorišćen "Zmajevi" su odgovorili sa tri gola u razmaku od pola časa.

Vođstvo Voždovcu doneo je Marko Putinčanin u 33. minutu, a na startu drugog dela pogodili su Aleksandar Filipović i Todor Petrović. Utešan gol za domaće postigao je Gafurov u 88. minutu.

Čukarički je golovima Ognjena Mudrinskog i Marka Docića na početku drugog poluvremena savladao Borac sa 2:0 (0:0) i stigao do četvrte prvenstvene pobede na poslednjih pet utakmica.

Pobedu je ostvarila i ekipa kruševačkog Napretka koja je na debiju Milorada Kosanovića bila bolja od Mačve i slavila sa 3:1 (1:1) golovima Jovana Markoskog i Alekse Vukanovića (x2).

Trijumf u okviru 11. kola Super lige upisali su još niški Radnički i Radnik iz Surdulice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke