SL, 29. kolo - Da li će Zvezda ostati nepobediva, hoće li zadržati ''plus 30''?

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
10:06
Izvor: Beta

Utakmicama 29. kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a vodeća Crvena zvezda igraće u beogradskom derbiju protiv Rada.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sve utakmice pretposlednjeg 29. kola igraće se od 16 časova.

Zvezda će igrati na svom terenu protiv Rada i pokušaće da nastavi niz od 25 utakmica bez poraza. Ekipa Miodraga Božovića je u prošlom kolu odigrala bez golova protiv Vojvodine i prekinula niz od 24 pobeda, dok je Rad u poslednjih pet utakmica bez pobede, a poslednja četiri meča završio je remijima.

Rad će u utakmicu ući predvođen novim trenerom Slađanom Nikolićem, pošto je danas otpušten Milan Milanović.

Crveno-beli imaju 78 bodova, a Rad je 14. na tabeli sa 23 boda, koliko ima i pretposlednji Spartak.

Partizan će u Ivanjici igrati protiv Javor Matisa i pokušaće da nastavi niz od četiri pobede i zadrži se na drugom mestu na tabeli. Domaći tim želi dobar rezultat pošto se bori za ulazak u plej-of. Crno-beli su drugi na tabeli sa 48 bodova, a Javor Matis je deveti sa 35 bodova i ima dva boda manje od Radnika iz Surdulice na osmom mestu, poslednjem koje vodi u plej-of.

Radnički će u Nišu igrati protiv Vojvodine, koja još nije pobedila u prolećnom delu prvenstva. Ekipa iz Niša je poslednje tri utakmice bez poraza i četvrta je na tabeli sa 45 bodova, a Vojvodina zauzima sedmo mesto sa 40 bodova.

Fudbaleri Čukaričkog će na svom terenu igrati protiv Novog Pazara i pobedom će pokušati da ostanu u trci za drugim mestom, dok gostujuća ekipa želi da prekine niz od devet utakmica bez pobede.

Voždovac će na svom terenu igrati protiv Spartaka, dok će Mladost u Lučanima protiv Metalca pokušati da prekine niz od sedam utakmica bez pobede. OFK Beograd dočekaće Borac, koji nema pobedu u posednjih pet utakmica, a Radnik će u Surudlici igrati protiv poslednjeplasirane Jagodine i pokušaće da pobedi kako bi učvrstio svoju poziciju za plasman u plej-of.

Utakmice 29. kola Super lige Srbije, sreda od 16 časova:

Crvena zvezda - Rad
Čukarički - Novi Pazar
Javor Matis - Partizan
Mladost - Metalac
OFK Beograd - Borac
Radnički (N) - Vojvodina
Radnik - Jagodina
Voždovac - Spartak


Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke