Škuletićevo srce kaže - Samo Partizan i majka Srbija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.10.2014.
10:44
Izvor: Sportske.net, Sport

Aktuelna prvenstvena pauze bilka je prilika i da najbolji strelac Partizana Petar Škuletić ''otvori dušu'' i iznese svoje dosadašnje utiske o Partizanu, ali i o potencijalnim nastupima za reprezentaciju.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Petar Škuletić igra odlično ove sezone! Njegovi golovi se ređaju ''kao na traci'' i prava je šteta što trener Marko Nikolić nije mogao da računa na sjajnog napadača i u pčrvim mečevima Lige Evrope, protiv Totenhema i Asterasa.

Njegovo odstustvo se veoma osetilo, crno-beli u tih 180 minuta nisu uspeli nijednom da zatresu protivničku mrežu.

Srećom, njegova suspenzija je istekla, pa će on biti najveći adut Partizana u meču trećeg kola LE protiv Bešiktaša u Humskoj.

Naravno, pre toga, Škuletića i njegove klupske drugove očekuje još jedan veliki izazov, na domaćoj sceni, i to 18. oktobra, kada u Humsku stiže ''večiti rival'' - Crvena zvezda.

S obzirom da Škuletić ovih dana nema reprezentativnih obaveza, bila je to prilika da se u intervjuu ''Sportu'' osvrne na dosadašnji učinak u Partizanu, ali i da otkrije koliko zapravo voli klub u kome danas nastupa.

''Ispunio mi se dečački san da zaigram za prvi tim Partizana i imam motiv do neba da se dokažem na svakom treningu, utakmici'', objašnjava Škuletić i naglašava da i treneru marku Nikoliću želi da na najbolji način uzvrati na velikom poverenju koje mu je ukazao.

Podsetimo, Petar Škuletić je još pre sedam godina bio u Partizanu, ali tadašnji trener Miroslav Đukić nije prepoznao njegov potencijal, pa je odlični napadač morao da se dokazuje u drugim sredinama, pre nego što se vratio u Humsku.

Ali, sve vreme je bio veliki ''Grobar'', što ističe i podsećanjem da je na košarkaškim utakmicama Partizana navijao u dresu Mateje Kežmana, ali i sa koliko emocija je pratio onu čuvenu penal seriju u Njukaslu, kad je Partizan prvi put ušao u Ligu šampiona.



''Znao sam, Boga mi, i da poludim kada ne ide dobro, pa se sećam da umalo nisam polupao TV kada je Ivica Iliev promašio penal u utakmici protiv Njukasla za Ligu šampiona. Valjda vam je onda jasno koliko mi znači svaki minut u Humskoj'',
jasan je Škuletić u intervjuu za ''Sport''.

A onda još jedna važna tema - reprezentacija. Srbija ili Crna Gora? Škuletić nema nikakvu dilemu - on se nada pozivu Dika Advokata, a ne Branka Brnovića!

''Srbin sam iz Crne Gore, ali ne bih mogao da igram za Crnu Goru, jer se vodim srcem. Kao klinac sam igrao za mlađe kategorije Srbije i želja mi je da makar jednom obučem dres najjače selekcije, taman da me posle toga više nikada ne pozovu'', poručuje Škuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke