Škuletićeva poruka kritičarima: ''Ovaj tim Partizana može mnogo!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.07.2014.
18:46
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana Petar Škuletić nije bio preterano efikasan tokom aktuelnih Partizanovih priprema, ali je u jučerašnjem duelu protiv Gorice upisao dve asistencije i najavio da će sjajno sarađivati sa svojim kolegama u napadačkim redovima crno-belih.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Letnje pripreme polako ostaju iza fudbalera Partizana koji će već u utorak imati prvu zvaničnu utakmicu u novoj sezoni, i to u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv HB Toršavna sa Farskih Ostrva.

Ono što je navijače i trenera Marka Nikolića brinulo u proteklih mesec dana, jeste neefiksnost crno-belih, ali su jučerašnji mečevi protiv slovenačkih ekipa pokazali da bi problemi u realizaciji mogli da budu rešeni do početka zvaničnih mečeva.

Optimista je i Petar Škuletić, napadač Partizana, koji je u pobedi protiv Gorice (3-1), asistirao najpre Danku Lazoviću, a onda i Petru Grbiću u finišu meča.

On veruje da će ekipa Marka Nikolića imati šta da pokaže Evropi, bez obzira što mnogi sumnjaju da će Partizan ovog leta uspeti da napravi neki značajniji rezultat na evro-sceni.

''Utakmica sa Goricom je bila prava provera pred ovo što nas očekuje u Evropi. Zadovoljan sam svojom igrom i sada se još jednom pokazali da se jako dobro razumem sa Lazovićem.

Ova ekipa može mnogo, ja sam siguran u to, iako su mnogi skeptični po tom pitanju. Na okupu smo pola godine i očekujem da napravimo dobar rezultat u Evropi'',
poručio je Škuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke