Škuletićev novi cilj - Gol protiv Zvezde, titula sa Partizanom!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.12.2014.
23:33
Izvor: Sportske.net

Iako se ovih dana već spekuliše o njegovom mogućem odlasku u inostranstvo već ove zime, najbolji strelac Partizana i Superlige ima još planova koje želi da ostvari u crno-belom dresu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Petar Škuletić je, kako smo već i objavili, jesenji deo sezone dočekao na čelu Liste strelaca JSL sa 14 postignutih golova u domaćem šampionatu, a u svim takmičenjima je do sada upisao 21 gol.

Taj skor će imati priliku da popravi i protiv Asterasa u poslednjem kolu Lige Evrope, ali i pored odličnog učinka, ima i nekih neostvarenih želja, koje bi mogao da ispuni na proleće.

''Imam ja još posla u Partizanu. Nisam još dao Zvezdi gol u derbiju, a želim i titulu. Uostalom, ugovor mi traje još tri godine, pa je sve na ljudima iz kluba'', jasan je Škuletić, a prenose ''Novosti''.

Podsetimo, golovima protiv Borca, Škuletić je prestigao i Brazilca Klea, postigavši više golova od njega u polusezoni. Utisak je da je aktuelni napadač Partizana tokom jeseni mogao i do još većeg broja golova, jer je imao i dosta propuštenih prilika.

''Uz malo više sreće, ko zna, možda bih postigao i više od 30 golova. Ipak, svestan sam da sa ovim rekordom nisam ništa uradio, kako ja tako i ekipa, jer smo sa šest bodova prednosti samo napravili dobru osnovu'', zaključio je Škuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke