Škuletićev 'let' odložen do petka!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 22.12.2014.
13:57
Izvor: Sportske.net

Moralni razlozi su u pitanju, francuski klub je zamoljen za odlaganje odluke o transferu Škuletića do kraja nedelje.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Rukovodstvo Partizana je prihvatilo ponudu Lila, francuski klub je uputio konkretnu i veoma precizno definisanu ponudu u iznosu od 2.5 miliona evra.

Prve informacije koje su se pojavile na temu odlaska napadača Partizana kazuju da je tokom današnjeg dana transfer trebalo da bude i formalizovan, Škuletić je već u Beogradu. Ipak, moralni razlozi, u trenutku kada se definiše i stanje, izgled i funkcionalnost novog rukovodstva Partizana, presudili su da se od francuskog kluba zaštraži odlaganje do petka.

"Ponuda je korektna, to je opšta ocena Upravnog odbora, ali ne bih sada govorio o ciframa. Smatramo da je moralno da aktuelno rukovodstvo ne donosi odluku o odlasku Škuletića zbog Skupštine koja će se održati u četvrtak, a kada se u petak bude oformio novi UO, on će i o tome raspravljati", prenosi Blic reči Mileta Jovičića, predsednika Komisije za sprovođenje izborne Skupštine i kandidata za novog predsednika Partizana.

Jasno je, rukovodstvo želi da izbegne moguće spekulacije i negativne konotacije u vezi sa transferom Škuletića, a o kojima je već počelo da se govori u javnosti, formalne stvari oko kreiranja nove Uprave su preče od prodaje igrača.

U svakom slučaju, ovim je jasno i potvrđeno da će fudbalski klub Partizan ostati bez svog najboljeg strelca, te da će marko Nikolić, zajedno sa novim rukovodstvom, aktivno raditi na dovođenju adekvatne zamene.

Adut u dobrom predstavljanju javnosti novog rukovodstva bi svakako mogao da bude Brazilac Kleo, čiji bi povratak svakako bio jedan ogroman pozitivan impuls ka navijačima, ali i ka celokupnoj javnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hala Madrid 10!
Monday, 22.12.2014
15:46

I onda se neki cude zasto nema nista od naseg fudbala,odigra par utakmica i odmah ga prodaju i dovedu kao zamenu igraca koji je 3 klase slabiji od ptrethodnog.Sledece godine bolje i da ne ucestvuje Partizan u Evropi.

avatar
Realan
Monday, 22.12.2014
16:14

Ako dovedu Klea to je klasa iznad Skuletica a ne 3 klase ispod :)
Malo je 2,5 milona.Mogu dobiti 5 ako sacekaju leto.

avatar
Monday, 22.12.2014
22:29

Mislio sam da ditektno iz Madrida ostavljas komentare kad ono ti navijas za Partizan i putem tv i interneta pratis Real.Kakav si ti to navijac?:D

avatar
kostajnicacz
Monday, 22.12.2014
19:15

nisam pratio klea ove godine ali tesko da ce biti bolji od skuletica jer je petar mladji i ima vise prostora za napredak ali dovodjenje klea sigurno nece biti 3 klase ispod. tesko je u nasem fudbalu dobiti 5 mil. kad se prodaje igrac cim dodje prva ponuda