Škuletić vratio Partizan na vrh!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.09.2014.
17:54
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda Partizana u Kragujevcu, protiv domaćeg Radničkog u poslednjoj utakmici šestog kola Superlige. Glavna uloga pripala sve boljem Petru Škuletiću.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Koliko je Petar Škuletić nedostajao Partizanu protiv Totehnema, videlo se i danas u Kragujevcu, gde je 24-godišnji napadač crno-belih svojim golovima doneo novu pobedu klubu iz Humske i vratio Partizan na lidersku poziciju.

Partizan je na ''Čika Dači'' slavio sa 3-0, a Škuletić je postigao prva dva  gola za crno-bele, i oba već u prvih 20 minuta igre.

Na vodeći gol se čekalo deset minuta, kada je Vulićević bio u odličnom prodoru po desnoj strani, na ulasku u kazneni prostor je oboren i za sudiju Maja Vujovića je to bio jedanaesterac.

Siguran sa bele tačke bio je Škuletić i Partizan je tako krenuo ka novoj pobedi, šestoj uzastonoj.

Samo sedam minuta kasnije, novi gol gostiju. Danilo Pantić je bio u prodoru po levoj strani, posle starta Krnete ga je lopta pogodila u ruku, ali sudija to nije sankcionisao, da bi u nastavku akcije videli sjajne poteze Živkovića i Grbića i konačno sigurnu egzekuciju Škuletića - 0:2.

Do kraja prvog poluvremena, mogli su domaći i da smanje ovu prednost Partizana, imao je Arsić dobru priliku u poslednjim trenucima prvog poluvremena, ali je Lukač odlično intervenisao.

U nastavku je Partizan rutinski držao stečenu prednost, da bi u samom finišu meča kapiten Saša Ilić iskoristio asistenciju Škuletića i sa ivice kaznenog prostora pogodio za konačnih 0-3.

Golove možete pogledati OVDE.

Radnički 1923: Trifunović, Terzić, Krneta, Jakšić, Bubanja, Poljanec (od 79. Živković), Ćulum (od 62. Todorović), Vidić (od 42. Kovačević), Perović, Arsić, Sotirović.

Partizan: Lukač, Vulićević, Ćirković, Stanković, N.Petrović, Grbić, Drinčić (od 71. S. Ilić), B. Ilić, Pantić (od 62. Lazović), Živković (I. Petrović od 83.), Škuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke