Škuletić: "Srbija, ostvarenje sna!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 23.03.2015.
13:38
Izvor: Beta

Doskorašnji napadač Partizana, a sada moskovske Lokomotive ne krije emocije povodom poziva za reprezentaciju Srbije.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Fudbaler moskovske Lokomotive Petar škuletić izjavio je danas da mu se dolaskom u reprezentaciju Srbije ostvaro san i da je spreman za utakmicu protiv Portugala, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Ovo je ostvarenje sna za mene."

"Sa nekim igračima sam igrao, neke površno poznajem i neće biti problema. Znam kakva je konkurencija u timu, ne razmišljam mnogo o tome. Daću svoj maksimum na treningu i utakmici, koliko budem potreban - tu sam"
, rekao je Škuletić novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Sportskom centru u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmicu s Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Selektor Radovan Ćurčić pozvao je u tim debitante Škuletića i Filipa Kostića. Škuletić je mogao da igra za reprezentaciju Crne Gore, ali je odlučio da igra za Srbiju.

"Spreman sam da igram minut, pet ili 90, kako selektor odluči. Odavno sam odlučioo da igram za Srbiju a ne za Crnu Goru, ne bih pričao o tome, škakljiva je tema. Konačno sam tu i ta priča je završena", rekao je bivši napadač Partizana.

On je rekao da će Srbija u nedelju od 20.45 protiv Portugala u Lisabonu ići na pobedu.

"Znam sve njihove igrače, to su svetski igrači. čeka nas težak posao, ali idemo na pobedu, samo nam to igra i tako ćemo se ponašati. Ne bih se bunio da me 'krene' u reprezentaciji kao što je počelo u Rusiji. Bilo bi odlično i za mene i za ekipu", rekao je Škuletić.

U kvalifikacionoj Grupi I Srbija je pretposlednja sa jednim bodom, a Portugal zauzima drugo mesto sa šest bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke