Škuletić: "Ovde se ništa ne zna, voleo bih da odem"

Autor: Beta Beta
nedelja 07.12.2014.
19:06
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Petar Škuletić rekao je danas da mu prija to što je ušao u istoriju kluba, kao i da ne zna kakva mu je budućnost u beogradskom klubu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Škuletić je danas postigao dva gola u pobedi Partizana nad Borcem od 5:1 i tako došao do učinka od 21 gola u svim takmičenjima, jednog više od dosadašnjeg rekordera Klea.

"Nisam ni znao za taj rekord, taj podatak sam skoro saznao iz medija. Naravno da mi prija, lagao bih da nije tako. Kleo je bio veliki igrač i ostavio je trag u Partizanu", rekao je Škuletić.

Crno-beli su polusezonu u Superligi završili sa šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, pošto je Crvena zvezda danas odigrala 1:1 protiv Mladosti u Lučanima. Partizan je pobedio Borac posle preokreta.

"Ušli smo sa nekim opterećenjem u utakmicu. Ne znam da li je to zato što smo saznali rezultat u Lučanima, ali bili smo stegnuti. Borac je u prvom poluvremenu možda i bio bolji od nas. Ovih 45 minuta je bilo jedno od najlošijih od početka sezone. Samo nas je Bog pogledao da na poluvreme odemo sa nerešenenim rezultatom. Posle smo igrali mnogo bolje. Bilo je mnogo golova i lepih poteza", rekao je Škuletić.

Prvi strelac lige nije mogao da odgovori na pitanje da li će otići u ovom prelaznom roku, iako je kazao da bi voleo da ode iz egzistencijalnih razloga.

"Baš ništa ne znam o tome, ovde se ništa ovde. Ne zna se ni ko će biti u Upravi. Imam ugovor sa Partizanom još tri godine, tako da i nije neka tragedija ako ostanem. Ovo je veliki klub i igram za klub koji volim. Slagao bih kad bih rekao da ne bih voleo da odem i da rešim egzisetnciju. Izgleda da je nama svima tako suđeno, ali bi bolje bilo da odem sa trofejom iz Partizana", rekao je Škuletić.

Priliku da poboljša svoj golgeterski saldo u jesenjem delu sezone, a možda i da se oprosti od crno-belog dresa Škuletić će imati u četvrtak kada Partizan dočekuje Asteras u okviru 6. kola grupne faze u Ligi Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke