Škuletić čeka na kaznu, Partizan se neće žaliti

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
21:22
Izvor: Sportske.net

Junak Partizanove pobede u Bakuu Petar Škuletić rekao je da nije zaslužio da bude isključen a u iščekivanju kazne iz Humske su poručili da ne planiraju da se žale na odluku UEFA.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se u grupnu fazu Lige Evrope ali je pobeda nad Nefčijem u Bakuu ostala u senci isključenja koje je zaradio dvostruki strelac Petar Škuletić.

Nakon drugog pogotka na meču, koji je postigao u 92. minutu, Škuletić je ušao u sukob sa jednim od protivničkih igrača a sudija mu je pokazao direktan crveni karton.

"Nisam hteo, niti sam izazvao tuču na terenu. Bilo je nekog slučajnog kontakta kod proslave drugog gola u 92. minutu i potpuno bez razloga sam isključen. Nadam se blagoj kazni" kaže Škuletić a prenose "Novosti".

Nakon što UEFA donese odluku o tome koliko će utakmica Petar Škuletić morati da propusti Partizan će imati pravo žalbe ali trener Marko Nikolić tvrdi da ona neće biti uložena.

"Ja bih voleo da dobije samo jedan meč suspenzije i da neko u disciplinskoj komisiji UEFA pogleda snimak incidenta. Ipak, kakva god kazna da bude, mi se na nju nećemo žaliti, jer je uvek kod UEFA od žalbi bila slaba vajda" ističe Nikolić.

U najboljem slučaju UEFA će Škuletića suspendovati sa jedne utakmice ali to svakako znači da će Partizan ugostiti Totenhem bez ubojitog strelca.

Svaka duža suspenzija značila bi veliki udarac za crno-bele koji nakon duela sa Totenhemom idu u goste Asterasu a potom dočekuju Bešiktaš u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke