Škuletić: "Bugare čeka pakao u Humskoj"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.07.2014.
23:57
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana Petar Škuletić konstatovao je nakon remija sa Ludogorecom da šampiona Bugarske u revanš meču očekuje pakao.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon večerašnjeg remija sa Ludogorecom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona napadač Partizana Petar Škuletić konstatovao je da će u revanšu biti totalno drugačija slika i da protivnika očekuje pakao u Humskoj.

"Šef je zahtevao od nas da igramo uže napred i zato je bilo toliko uklizavanja, borbe za svaku loptu. Imamo dobar rezultat za revanš i verujem da ćemo imati više sreće na našem stadionu. Sigurno je da Bugare očekuje pakao u Humskoj pred našim navijačima, a samim tim će i utakmica izgledati potpuno drugačije", rekao je Škuletić.

Napadač Partizana bio je jedan od najzapaženijih u gostujućem timu na večerašnjem susretu ali iz nekoliko solidnih pokušaja nije uspeo da savlada golmana Ludogoreca.

Revanš susret na programu je za sedam dana na stadionu u Humskoj a posle remija rezultatom 0:0 obe ekipe imaju podjednake šanse za plasman u plej-of fazu kvalifikacija za LŠ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke