Škuletić: "Ako ostanemo na okupu nećemo prokockati prednost"

Autor: Beta Beta
utorak 09.12.2014.
15:58
Izvor: Beta

Partizan na odmor ide sa 6 bodova prednosti, a najbolji strelac lige istakao je da će ekipa dati sve od sebe kako bi Partizan ponovo osvojio titulu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana i najbolji strelac Super lige Petar Škuletić rekao je danas da će sve u prolećnom delu takmičenja zavisiti samo od njegovog tima, kao i da veruje da crno-beli neće prokockati prednost od šest bodova.

"Polusezona je bila uspešna. Igrali smo na tri fronta, imamo šest bodova prednosti u odnosu na Zvezdu i u polufinalu smo Kupa. što se od nas tražilo i što je bilo realno, mi smo to i ostvarili. Sad je sve u našim rukama, gledamo samo sebe i trudićemo se da dobijemo sve utakmice do kraja", rekao je Škuletić novinarima u Beogradu.

Partizan je osvojio titulu jesenjeg prvaka u Super ligi Srbije, prvi je na tabeli sa 38 bodova, šest više od drugoplasirane Crvene zvezde.

"Ima još mnogo da se igra, ima teških gostovanja. Videli ste sad, oni (Crvena zvezda) su kiksnuli u Lučanima, mi u Pazaru. Te takozvane 'manje utakmice' odlučuju prvaka. Ne mislim da će derbi da odluči šampiona. Bilo je ranije i 'plus' devet pa je Zvezda stizala, ali mislim da sa ovom ekipom, ako ostanemo na okupu, nije realno da prokockamo ovoliku prednost", kazao je Škuletić.

Škuletić je najbolji strelac domaćeg šampionata sa 14 golova, a ukupno je u svim takmičenjuma postigao 21 gol i time je oborio klupski rekord po broju pogodaka u polusezoni.

"Verovao sam u sebe i saigrače koji su uvek tu da pripreme šansu, ali nisam očekivao da ću ovoliko golova dati. Nisam mnogo obraćao pažnju na rekord, ali kako se to bližilo, kako sam postigao taj prvi gol Borca onda mi je bilo u glavi da dam još jedan. Velika je čast upisati se u istoriju Partizana", rekao je on.

Škuletić je istakao da mu je od tih golova najdraži pogodak protiv Nefčija, koje je crno-bele odveo u Ligu Evropa, ali i da ne žali za tim što se nije upisao u strelce u "večitom" derbiju.

"Ne razmišljam o tome. Dobili smo derbi što je najvažnije. Igrao sam dobro derbi, kao i cela ekipa, ne opterećujem se tim", dodao je Škuletić.

Napadač Partizana je ponovio da ima čvrst ugovor s Partizanom i da njegov ostanak ili odlazak zavisi od uprave.

"Sve je na ljudima u klubu. Ako hoće da me prodaju, prodaće me. Ako hoće da ostanem, ja ću ostati naravno. Ne bih imao ništa protiv da ostanem, za Partizan uvek imam motiva da igram", rekao je škuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ako cemo realno
Tuesday, 09.12.2014
17:15

Poceo covek i gatanjem da se bavi, vidi buducnost cak, s obzirom koliko je plata dobio, verovatno na ovome jedino i moze da zaradi :)

avatar
Tuesday, 09.12.2014
21:01

Dobio je svakako vise od vasih.