Skromni 'Brđani': "Rad nije zaslužio tako ubedljiv poraz"

Autor: Beta Beta
utorak 14.04.2015.
16:48
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog ističu da niko u klubu nije očekivao ubedljivu pobedu protiv Rada u Super ligi Srbije i dodaju da ekipa treba da se okrene narednom rivalu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Čukarički je juče u 22. kolu Super lige Srbije savladao na Banovom brdu Rad sa ubedljivih 7:0.

"Juče smo dobro ušli u utakmicu i na vreme dali prvi gol posle čega je sve bilo u našim rukama. Niko nije očekivao sedam pogodaka, jer je Rad jako dobra i ozbiljna ekipa. Tu utakmicu ostavljamo iza sebe i spremamo se polako za meč sa Radničkim iz Niša, koji je jako bitan", kazao je Ostojić za klupski sajt.

"Brđani" posle 22 odigrane utakmice u prvenstvu Srbije zauzimaju treće mesto sa 43 boda, 10 manje od lidera Partizana, a u narednom kolu dočekuje Radnički iz Niša.

"Trebalo bi da nastavimo sa dosadašnjom igrom i da ne primamo golove. Ima još devet utakmica, a najbitnije je da svaku igramo maksimalno kao do sada. Nema opuštanja, samo ozbiljnim radom možemo da stvorimo dobar rezultat", rekao je Ostojić za sajt Čukaričkog.

Napadač Čukaričkog Staniša Mandić ocenio je da Rad "nije zaslužio tako ubedljiv poraz".

"Očekivali smo tvrdu utakmicu, jer protivnik ima dobre rezultate. Nama je išlo, a njima nije, ali to je fudbal. Sad se okrećemo narednoj utakmici. Prošli put sam postigao pogodak u meču protiv Radničkog i voleo bi da se to ponovi. Očekujem da će moja ekipa nastaviti sa dobrom igrom",
kazao je Mandić.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Radničkog iz Niša igraće se u subotu od 18.30 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke