Sjajne vesti za crno-bele, Partizanov rival ostao bez svoje ''desetke''!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.08.2017.
15:53
Izvor: Sportske.net

Zvanično je, otišao u Bundesligu!

Epa/Peter Schneider
Epa/Peter Schneider

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg žreba za Ligu Evrope, u fokusu naše fudbalske javnosti su, između ostalog, i dešavanja u ekipama koje će tokom jeseni biti prepreke našim najboljim klubovima ka evropskom proleću.

Jedna od njih je i švajcarski Jang bojs, koji je danas ostao bez jednog od standardnih prvotimaca, bez svoje ''desetke'', Jorika Ravea.

Ovaj 27-godišnji Francuz koji je u Jang Bojsu delovao po krilu, danas je i zvanično predstavljen u nemačkom Frajburgu i u astavku sezone ćemo ga, umesto proiv Partizana, gledati na bundesligaškim terenima.

Rave je prethodne dve sezone proveo u Jang bojsu, gde je 2015. došao iz Grashopersa, a prethodno je u svojoj domovini nastupao za Grenobl, Sent Etjen i Anže.

U svakom slučaju, odlična vest za Partizan, jedan od igrača ekipe koja je nedavno eliminisala kijevski Dinamo u kvalifikacijama za LŠ nije više član Jang bojsa, mada do kraja prelaznog roka treba očekivati i reakciju čelnika kluba kako bi mu pronašli zamenu.

Podsetimo, u Jang bojsu su izrazili nezadovoljstvo zbog grupe u koju su smešteni, pre svega jer je tu upravo Dinamo. U prilogu čitajte i zbog čega, kao i šta misle o Partizanu.


-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Saturday, 26.08.2017
18:16

Eto, preduhitri me čovek! Sve se slažem sa njim osim što sam ja izričito protiv povratka kralja, pogotovo ovog sa Dedinja.

avatar
Povratak kralja 56
Saturday, 26.08.2017
16:02

Za nas bi odlične vesti da dovedemo pojačanja na poziciji štopera, levog beka i jednog krila i bar zamenu ukoliko Đurđevića prodamo jer mi nećemo u LE igrati samo protiv Jang Bojsa.

avatar
nemam pojma
Saturday, 26.08.2017
18:17

mi se na radujemo tuđoj nesreći, to rade ovi sa druge strane brda.