Sjajne vesti, Nišlije izašle iz blokade

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 07.04.2017.
17:58
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Odlične vesti za navijače Radničkog iz Niša uoči 94. rođendana.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Nakon dugo godina, novo rukovodstvo Radničkog iz Niša predvođeno predsednikom Ivicom Tončevom, uspelo je da odblokira račun i to baš pred 94. rođendan ovog kluba.

"Veliko mi je zadovoljstvo što smo nakon višemesečnog uloženog truda i rada, baš uoči 94. rođendana Radničkog uspeli da klub postavimo na zdrave osnove i spasimo ga od finansijske propasti i gašenja. Posebno sam zahvalan gradskoj vlasti u Nišu, ali i celokupnoj sportskoj javnosti, koja nas je podržala, kada smo došli u klub sa idejom da od niškog kluba napravimo respektabilan tim, koji pobeđuje.

Smatram da je ovo veliki uspeh i rezultat ogromnog napora celokupnog rukovodstva da se klub vrati tamo gde i pripada – u sam vrh srpskog fudbala. Kada smo krajem prošle godine došli u klub, imali smo lošu startnu poziciju, jer smo zatekli dug od skoro dva miliona evra i račun, za koji se niko ne seća kada je poslednji put bio odblokiran, ali smo uspeli da oživimo klub"
, rekao je Ivica Tončev, prenosi sajt Radničkog iz Niša.

"Kada smo došli, zatekli smo veliki disbalans kada je reč o prihodima i rashodima. Većina stvari se rešavala ad hok – od utakmice do utakmice, tako da nisu bile regulisane ni osnovne stvari, poput finansiranja redara ili doktora. Međutim, mi smo uveli red i sada se sav uloženi trud pokazao i na terenu", rekao je Tončev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke