Sjajna vest za ''Brđane'' - Veliko pojačanje za budućnost!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.06.2016.
10:52
Izvor: Sportske.net, Sport

Izvanredan posao završila je uprava kluba sa Banovog brda. Njihov najtalentovaniji omladinac ostaje u redovima Čukaričkog!

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Oni koji prate dešavanja u omladinskoj konkurenciji u našem fudbalu, već odlično znaju za Vanju Vučićevića, momka koji polako, ali sigurno zasenjuje svog oca, nekadašnjeg fudbalera Partizana Nebojšu ''Ušketa'' Vučićevića.

On je biio član omladinske ekipe Čukaričkog, u martu je napunio 18 godina i s obzirom da je u omladinskoj konkurenciji briljirao, tokom proleća se spekulisalo da su za njegove usluge zainteresovani i Partizan i Zvezda, pogotovo što je zimus odbio da potpiše profesionalni ugovor sa ''Čukom''.

Čak se više govorilo o mogućnosti da pojača Zvezdu, nego klub u kojem je njegov otac ostavio veliki trag, ali sada su sve dileme rešene.

Naime, u izjavi za današnji ''Sport'', sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević je potvrdio da je sa mladim golgeterom postignut konačni dogovor o potpisivanju profesionalnog ugovora sa ''Brđanima''.

''Razgovor je obavljen, sve smo se dogovorili, Vučićević bi ovih dana trebalo da se obaveže na vernost Čukaričkom'', jasan je Matijašević.

Za njegove usluge je interesovanje pokazivao i danski Brondbi, ali je, očigledno, procenio da mu je za sada bolje da se dokaže u Srbiji i u seniorskoj konkurenciji, pre nego što se otisne u pečalbu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke