Sjajna vest - Navijači IPAK mogu na derbi 29. kola!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.04.2016.
17:57
Izvor: Sportske.net

Derbi susret pretposlednjeg kola ligaškog dela takmičenja u domaćem šampionatu trebalo je da bude odigran pred praznim tribinama ali je Disciplinska komisija FSS preinačila kaznu izrečenu Radničkom iz Niša.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije preinačila je ranije izrečenu kaznu na račun Radničkog, pa je umesto igranja utakmice pred praznim tribinama Nišlijama naloženo da plate 200.000 dinara.

Superligaš iz Niša u subotu je kažnjen "zaključavanjem" stadiona zbog toga što su navijači tvrdim predmetima gađali arbitre na utakmici 27. kola sa Novom Pazarom.

Ljubiteljima fudbala u Nišu tako će biti omogućeno da dođu na "Čair" i pruže podršku ekipi na derbi meču 29. kola Superlige koji je na programu u sredu.

Podsećamo da Radnički iz Niša u sredu od 16 časova dočekuje ekipu Vojvodine koja još uvek ne zna za trijumf u prolećnom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XXXI
Tuesday, 05.04.2016
20:13

Disciplinska komisija i dalje ne sme da kazni zvezdu zbog onoga zbog čega redovno kažnjava Partizan i to ubedljivo najvišim i novčanim kaznama i suspendovanjem stadiona #aparthejd

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 05.04.2016
18:04

pa ko se to uplasio pa sad kao preinacio odluku, neki daju otkaze i traze izbore u zajednici, prpa bato...