Sjajna vest - Matić spreman za Albance!

Autor: Beta Beta
sreda 07.10.2015.
17:35
Izvor: Beta

Srpski reprezentativac Nemanja Matić saopštio je lepe vesti uoči poletanja za Tiranu, pošto je novinarima otkrio da je spreman za meč sa Albanijom.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Matić izjavio je danas da je spreman za utakmicu sa Albanijom i da njegova ekipa mora da se koncentriše samo na stvari na terenu i ono što bi moglo da je dovede do pobede.

"Danas sam trenirao, biću 100 odsto spreman. Očekuje nas dobra atmosfera, igramo protiv dobre ekipe i spremni smo da odmerimo snage. Videćemo sutra šta možemo da uradimo. Atmosfera može pozitivno da utiče na nas, niko ne voli da igra pred praznim tribinama, što se nama desilo u prethodnim utakmicama na domaćem terenu. Konačno će biti pun stadion i to treba da nas motiviše", rekao je Matić novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak od 20.45 u Elbasanu igra protiv Albanije, pretposlednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Srbija je izgubila šanse za plasman na turnir, pošto je poslednja na tabeli Grupe "I" sa jednim bodom.

"Orlovima" su oduzeta tri boda zbog incidenata i prekinute utakmice sa Albanijom u Beogradu prošlog oktobra, kada su navijači ušli na teren pošto je dron sa zastavom "Velike Albanije" leteo iznad terena Partizanovog stadiona.

"Imamo veliki motiv, ali gledamo da se koncentrišemo na ono što je selektor tražio od nas, na ono šta smo radili otkako smo se okupili. Gledamo samo našu igru, a sve vanfudbalske stvari ne bi trebalo da utiču na nas", rekao je Matić.

Upitan da li je tačno da su srpski reprezentativci putem sms poruka dobili pretnje, Matić je rekao da "nije čuo za to i da ne koristi društvene mreže".

Selektor Albanije Đani De Bjazi rekao je da je Srbija na papiru jača, a Matić smatra da je Italijan na taj način želeo da motiviše svoje igrače.

"Poštuje nas, zna da imamo dobar tim, hvala njemu na lepim rečima, ali nisu ni oni naivni. Gledali smo njihove utakmice, imaju kompaktnu ekipu, očekuje nas dobar meč. Igramo dosta ozbiljan fudbal i sitne provokacije su sastavni deo toga. To ne treba da utiče na nas. Pokušaćemo da budemo koncentrisani samo na ono što bi moglo da nas dovede do pobede", rekao je Matić.

Ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije otputovala je za Tiranu gde bi reprezentativci i članovi stručnog štaba trebalo da borave do sutrašnjeg meča koji će početi u 20.45 u Elbasanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
coronalight
Wednesday, 07.10.2015
18:19

Molim se za odvaljivanje od jedno 0:3 bar i to u prvih 20 min. Ako ima imalo pravde na ovom svetu, bice tako...

avatar
Sasa1988
Wednesday, 07.10.2015
18:12

To Matara care nas! nIdemo na pobijedu!

avatar
LuckyStrike
Wednesday, 07.10.2015
17:57

jedini covek koga cenim u reprezentaciji... u njegovoj igri se vidi da je to srcem za zemlju

avatar
РЕВОЛТ
Wednesday, 07.10.2015
17:36