Sjajan posao "Zmajeva" - Stigao Zvezdin vezista!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.08.2017.
17:24
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković napravio je sjajan posao angažovanjem veziste Crvene zvezde koji nije mogao da računa na veću minutažu u Ljutice Bogdana.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Pretposlednjeg dana letnjeg prelaznog roka u "Zmajevo gnezdo" sletelo je veliko pojačanje u vidu bivšeg omladinskog reprezentativca Srbije.

Voždovac je sa velikom zadovoljstvom predstavio vezistu Andriju Lukovića (22) koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Crvene zvezde.


Reč je o bivšem fudbaleru Rada koji se posle neuspele epizode u PSV-u vratio u Srbiji u Zvezdi nagovestio veliki potencijal.

Kako u redovima kluba iz Ljutice Bogdana nije mogao da računa na veću minutažu bilo je logično da krene u potragu za novom sredinom a Voždovac je svakako sjajna solucija za svakog igrača.

"Srećan sam i zadovoljan sam što sam prešao u Voždovac. Sigurno je da sam izabrao pravu sredinu na fudbalskom putu. Imao sam nekoliko ponuda iz Super lige, ali izbor Voždovca je najbolja doneta odluka. Jedva čekam da se pridružim timu, za rad stručnog štaba imam samo reči hvale i radujem se radu sa Ilijom Stolicom", rekao je Luković.

Ljubitelji fudbala u Srbiji pamte Andriju Lukovića kao strelca odlučujućeg gola u finalu Evropskog prvenstva za omladince u Litvaniji kada je "Orlićima" doneo titulu.

Pre godinu dana Andrija je stigao u Zvezdu kao slobodan igrač i potpisao ugovor na tri godine, a za crveno-bele je odigrao sedam takmičarskih utakmica i postigao jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
goxy80kvCZ
Thursday, 31.08.2017
00:04

Dobro je sto je u pitanju pozajmica,a ne prodaja

avatar
RUSKI CAR
Wednesday, 30.08.2017
23:40

Čudi me da mu Milojević nije dao šansu, makar do decembra da je ostao.

avatar
sawyer james
Wednesday, 30.08.2017
17:48

jednostavno se nije snasao kod nas , ali nije ni imao sansu , srecno

avatar
ipak smo mi PRVI
Wednesday, 30.08.2017
20:38

A ko se kod Grofa snaso i dobio sansu niko.Ni Babunski ni ovaj ni drugih 10 kod njega su igrali samo njih 13-14 igraca a su momka pustili da igra mozda bi nesto i pokazo.A ovako tesko da je sta mogo pokazati

avatar
sawyer james
Wednesday, 30.08.2017
23:49

slazem se da je grof dosta njih ugusio