Sivić želi bolje navijače: ''Vreme je da se preselimo na stadion JNA!''

Autor: Beta Beta
utorak 11.10.2016.
19:46
Izvor: Beta

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić rekao je danas da je bio uveren u pobedu nad Slovenijom jer je svestan kakav tim ima i da njegovi fudbaleri pobedjuju onda kada je to najpotrebnije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Mlada selekcija Srbije se plasirala u baraž za Evropsko prvenstvo, pošto je pobedila Sloveniju sa 3:1 prošla kao jedna od četiri nabolje drugoplasirane ekipe.

"Znao sam da ne možemo da izgubimo utakmicu koja odlučuje. Ne zato što smo bolja ekipa, već zbog karaktera. Kada je trebalo, ovi momci nisu kiksali. To je povezano sa našim mentalitetom. Ovi momci znaju da pobedjuju i to rade kada je najbitnije", rekao je Sivić novinarima posle utakmice u Gornjem Milanovcu.

"Najveća snaga ove ekipe je da pobedi kada ne igra kako najbolje zna. Na tome ćemo graditi mnogo toga za baraž, ali neke stvari moramo mnogo bolje da radimo i radićemo", kazao je Sivić. 

Potencijalni protivnici Srbiji u baražu biće Austrija, Španija i Norveška. Sivić je rekao da rivali "ne mogu biti teži", a kada bi morao da bira, izabrao bi Norvešku. 

Sivić je naveo da mu je svejedno gde će se igrati prva utakmica u baražu, ali da bi više voleo da ona bude kod kuće, i to na stadionu Partizana. 

"Malo nas je neprijatno iznenadio odziv publike u Milanovcu. Dogovorićemo se, šta je najbolje, pa ćemo doneti zajedničku odluku. Imam svoju ideju i daću je, ali ne odlučujem. Vreme je da se preselimo u Beograd na stadion JNA", rekao je Sivić. 

Srpski fudbaleri su odlično počeli utakmicu protiv Slovenije, ali su dozvolili protivniku da brzo izjednači, što je naljutilo selektora. 

"Dobro smo počeli, ali kao i uvek do sada se zadovoljili i dozvolili protivniku da izjednači. Međutim, smogli smo snage da dobijemo, što je bio cilj i što je lep uspeh. Čestitam momcima na pobedi i okrećemo se baražu", kazao je Sivić. 

Trostruki strelac bio je kapiten Uroš Đurđević, kome je Sivić posebno čestitao. Napadač Partizana je izveo oba penala za Srbiju, prvi je realizovao, a drugi promašio, ali je od odbitka postigao pogodak. 

"On je kapiten ove selekcije, momak koji je lider, koji ima sjajan karakter, nikad se ne predaje i nosi ekipu, i ima kredit koji mu sleduje ponašanjem i igrama. Jedino da je na njemu bio penal, ne bi šutirao. Kod drugog sam imao poverenja u njega i eto, njemu posebno čestitam i zahvaljujem na svim ovim partijama u poslednje vreme jer je nosio reprezentaciju", rekao je Sivić. 

Sivić je dodao da je najteže ponoviti uspeh posle titule svetskog šampiona koju je Srbija osvojila prošle godine na Novom Zelandu i da misli da je njegovoj ekipi mesto na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Neks Kimi
Wednesday, 12.10.2016
00:08

Idite u niš ili kruševac i stadion ce biti krcat! Problem su loši tereni, tako da ako nam padnu spanci obavezno palite za niš ili kruševac! Srecno momci, a za trenera je svaki komentar suvisan, brani se od 65' igre! Da je paunovic trener plasirali bi se direktno :)

avatar
Zoran Petrovic
Tuesday, 11.10.2016
23:26

Dodjite u Nis...

avatar
KO!
Tuesday, 11.10.2016
20:05

nije promasio vec mu je odbranio goman to je velika razlika pitajte nineta i dzonija

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 11.10.2016
19:53

Ti ni o cemu ne treba da se pitas, a za mladu je dovoljan i Karadjordje...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 11.10.2016
23:49

Mlada bi trebala ili u Nišu ili na Karađorđu ili u Milanovcu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 12.10.2016
17:32

Zašto ne više u Milanovcu ? Okej znam da je bila katastrofalna poseta protiv Slovenije, ali mislim da su prošle godine bile tribine pune, mada Niš je zaslužio da bude domaćin.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
02:16

Ne vise u Gornjem Milanovcu, u Novom Sadu, Nisu ili Kragujevcu, eventualno Krusevcu ili Jagodini.