Sivić upozorava na jednog igrača Videotona koji nije igrao u Beogradu

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2017.
12:27
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor naše mlade reprezentacije Tomislav Sivić opširno je govorio za mađarski ''Nemzeti sport'' o predstojećem dvoboju Videotona i Partizana. Blagu prednost daje mađarskom vicešampionu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

I u Mađarskoj se velika pažnja posvećuje sutrašnjoj utakmici u Felšutu, između Videotona i Partizana, u borbi za Ligu Evrope.

Tako je tamošnji list ''Nemzeti sport'' kontaktirao Tomislava Sivića koji je odlično upoznat i sa mađarskim i sa srpskim klubom, pa je zanimljiv njegov stav i prognoza ishoda ovog dvomeča.

Posle beogradskih 0:0, Sivić smatra da je sada blaga prednost na strani Videotona.

''Pre sedam dana rekao bih da su šanse 50:50, a sada kažem 51:49 za Videoton'', ističe Sivić.

On je posebno apostrofirao Ezekijela Hentija, Anela Hadžića i, naravno, našeg Danka Lazovića, dok za Marka Šćepovića još nije izvesno da li će igrati u revanšu.

Marko Nikolić će sutra moći da računa na Vargu i Suljića koji nisu igrali u Beogradu, a ovog drugog Sivić posebno hvali.

''Sa Vargom će i odbrana postati stabilnija, a ako Suljić pokaže formu iz prethodnih nekoliko nedelja, on bi mogao mnogo da učini za uspeh Videotona.

On se može neočekivano povući, ali njegova brzina je dragocena na ovom nivou'',
naglašava Sivić.

Suljić igra na krilnim pozicijama, uglavnom na levoj strani, mada je, na primer, u revanšu protiv Bordoa delovao i na desnoj.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke