Sivić upoznao ''novog Marka Grujića''! Igraće za Srbiju!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.10.2015.
13:25
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Do pre nekoliko dana nije ni znao za njega, sada kad ga je upoznao, selektor Tomislav Sivić uveren je da može mnogo da donese reprezentaciji Srbije.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Proteklih dana se u domaćim medijima dosta govorilo o mladom fudbaleru Bajerna Milošu Pantoviću.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić je, podsetimo, priznao da doskora nije ni imao informaciju da u Bajernu igra neko od naših fudbalera, ali je brzo reagovao, obavio razgovor sa talentovanim fudbalerom i sada ima mnogo lepše vesti.

''U najkraćem, on bez bilo kakve dileme želi da igra za Srbiju. Njegovi planovi vezani su za našu reprezentaciju i na to gleda kao čast, ponos i nada se da će biti na spisku za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Pantović je rođen u Nemačkoj, ali su mu roditelji iz Arilja i njegova velika želja je da ponese dres sa grbom Srbije'',
istakao je Sivić.

On je gledao Pantovića u utakmici B tima Bajerna sa Augsburgom (4:1), posle čega je Pantovića uporedio sa jednim od najboljih fudbalera Crvene zvezde Markom Grujićem.

''Ima veliki radijus kretanja, veoma je racionalan, ne gubi lopte, ima odličnu promenu ritma, zaista mnogo kvaliteta. Podseća me na Marka Grujića'', izjavio je Sivić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 24.10.2015
16:15

Uaaau...kakva izjava selektora i kakav naslov! Igrač Bajern M ga podseća na igrača zvezde :D