Sivić ostaje za kormilom mlade reprezentacije

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
13:37
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije neće menjati selektora mlade reprezentacije uoči odlučujućih mečeva u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pa će Tomislav Sivić do kraja ciklusa ostati na klupi "Orlića".

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije na jesen očekuju odlučujuće utakmice u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo koje će narednog leta biti održano u Poljskoj.

Nakon promene rukovodstva u srpskoj kući fudbala postalo je jasno da strateg mlade reprezentacije Tomislav Sivić više nije poželjan ali je na kraju odlučeno da mu se pruži podrška do kraja ciklusa.

Tako će članovi Izvršnog odbora FS Srbije u utorak glasati za izbor novih selektora mlađih reprezentativnih selekcija, ali Tomislav Sivić neće biti ugrožen.

U "srpskoj kući fudbala" odlučeno je da Tomislav Sivić nastavi sa radom do kraja ciklusa jer bi eventualna promena selektora u datom trenutku predstavljala veliki rizik.

Mlada reprezentacija četiri kola pre kraja kvalifikacija zauzima treće mesto u Grupi 2 sa 13 osvojenih bodova, dva manje od drugoplasirane Slovenije i šest u odnosu na vodeću Italiju, s tim što "Azurini" i Slovenci imaju po meč više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 14.07.2016
13:31

Rastavac bi bio idealno rešenje, čovek iz ništa pravi nešto, ili Vladan Milojević..

avatar
ercov
Monday, 11.07.2016
14:44

Uspeh mladjih selekcija je uvek bio povezan sa selektorima koji su pocinjali trenerske karijere a pre toga bili i poznati fudbaleri sa velikim igrackim prtljagom. Ne mogu jedan Curcic,Sivic ili Dodic biti isti u ocima nasih talenata nasuprot jednom Pizonu,Djukicu,Drulovicu ili Paunu.