Sivić objavio spisak za mečeve sa Italijom i Slovenijom

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.11.2015.
12:46
Izvor: Beta

Nekoliko novih imena našlo se na spisku mlade reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacione duele za Evropsko prvenstvo.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Selektor Tomislav Sivić uvrstio je u tim i golmana A reprezentacije Predraga Rajkovića, kao i Sergeja Milinković-Savića, koji je bio na prošlom okupljanju kod Radovana Ćurčića. Među pozvanima je i momak koji je nedavno debitovao za prvi tim minhenskog Bajerna, Miloš Pantović.

Sivić je šansu pružio i napadačima omladinske reprezentacije Luki Joviću i Ivanu Šaponjiću.

Na spisku su golmani: Predrag Rajković (Makabi), Stefan Čupić (OFK Beograd) i Boris Radunović (Atalanta).

Odbrambeni igrači: Milan Gajić (Bordo), Aleksandar Filipović (Jagodina), Darko Lazić (Anži), Miloš Veljković (Totenhem), Stefan Babić (Real Sosijedad), Vukašin Jovanović (Crvena zvezda), Bojan Nastić (Vojvodina) i Nemanja Antonov (Grashopers).

Vezni fudbaleri: Saša Zdjelar (Olimpijakos), Nemanja Maksimović (Astana), Marko Grujić (Crvena zvezda), Saša Lukić (Partizan), Miloš Pantović (Bajern Minhen), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Andrija Luković (PSV) i Srđan Plavšić (Crvena zvezda).

Napadači: Ognjen Ožegović (Vojvodina), Aleksandar Čavrić (Arhus), Ivan Šaponjić (Partizan) i Luka Jović (Crvena zvezda).

Mlada reprezentacija Srbije će 13. novembra dočekati Italiju u Novom Sadu, dok će četiri dana kasnije gostovati Sloveniji u Kopru.

Srbija je na čelu Grupe sa devet bodova, koliko ima i Irska, kao i Italija koja ima utakmicu više i Slovenija uz dva meča više. Andora je peta na tabeli sa tri, dok je Litvanija bez učinka na poslednjem mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 10.11.2015
17:24

Majstori, Srđan Babić i između Milinković Savić se ne stavlja crta, ne zbog htenja, već pravopis to nalaže.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Friday, 06.11.2015
11:16

Tacnije, koji su vec sad zanimljivi...

avatar
Amar Zo
Thursday, 05.11.2015
19:48
avatar
Fair Play
Thursday, 05.11.2015
19:27

Slazem se. Ovaj tim je sjajan i veliki potencijal uz naravno par mladih koji nisu tu. Strasan sastav, napokon igraci s srcem, zeljni borbe i kvalitetni. Odbrana odlicna uz sjajne bekove. Sredina sigurno najjaca s Sergejom na centru a izgleda po prvi put od samostalnosti imamo dva prava napadaca, Jovic i Saponjic. Ova ekipa da se izgura do kraja i mozda postanemo nova Belgija za 3-4 godine.

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 05.11.2015
18:36

Odlicno, svi najbolji su tu, ovo je najbolje sto Srbija ima do 21 godine...

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Thursday, 05.11.2015
14:07
avatar
Igornopolis
Thursday, 05.11.2015
19:36

Dodati ovom timu Mitroguza, Matica, Ljajica, Baneta (da, lepi moji Baneta i da vas ne cujem), Zivkovica, Kalarova, Nastasica Markovica, Z Tosica(da lepi moji Bambija i da vas ne cunem opet), Tadica i to je to. Stvarno, to je to. Od ovih momaka na sirem spisku i cekati sansu mogu Babic, Jovic, Zdjelar, Plavsic, ovaj mali iz Bayerna, Lukic, i od drugih Gudelj, Katai... npr. nOstaviti Curcica da zavrsi posao ipak. Meni licno ne pokazqo da ima smisla za neke stvari kao npr prekidi. A tu smo uvek bili jaki. Koristi covek vrli e tima i to je dobro. S ovakvim timom se moze svasta. Ajd u zdravlje.

avatar
Igornopolis
Thursday, 05.11.2015
20:39

Razumem te brate. Ja sam veliki ljubitelj mladih trenera s modernim shvatanjima, motivatorima tipa Stanojevic, Paun, Jokanovic.. Curcic, iako defanzivan, ima stos za neke stvari. Igraci pod njim izgledaju borbeno pa kontam da i tu motivisanje s njegove strane radi na nekom nivou. S ovakvim fondom igraca, mora da se kvalifikujemo!

avatar
Igornopolis
Thursday, 05.11.2015
20:33

Kostica sam zaboravio. Prodorno, jako konkretno krilo s odlicnim centarsutom koje nam je potrebno. Dobro saradjuje s Kolarovom.

avatar
SVINJA ZEC VUK DJAVO
Thursday, 05.11.2015
19:46

Slazem se sa svime sto si napisao (naravno da treba i dalje da igra Ivanovic) osim sa time da treba da nam ostane Curcic, ali, Boze moj, ne mozemo svi istovetno da mislimo i razmisljamo :-D Ziv bio:-D