Sivić objavio spisak, ''Orlići'' jaki k'o zemlja!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 31.10.2016.
15:14
Izvor: Sportske.net

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić objavio je danas spisak igrača na koje računa za dvomeč protiv Norvežana u baražu za plasman na Evropsko prvenstvo.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U odnosu na finiš prethodnog dela kvalifikacija i mečeve odigrane prošlog meseca, Tomislav Sivić je pozvao i još nekolicinu igrača na koje tada nije računao i koji će dodatno ojačati konkurenciju u ofanzivnoj liniji tima.

Naime, selektor je vratio u tim Dejana Melega, fudbalera Vojvodine, koga je iznenađujuće izostavio prošlog meseca, a sve bolja forma Nikole Ninkovića u poslednje vreme, doprinela je da Sivić pozove i ovog vezistu Đenove i nekadašnjeg asa Partizana.

Na Sivićevom spisku nalazi se ukupno 26 igrača, a najviše ih je iz Crvene zvezde - trojica (golman Manojlović, zatim Plavšić i Ristić).

Naravno, na spisku je i većina naših ''zlatnih Orlića'' sa Novog Zelanda, Marko Grujić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Nemanja Maksimović, Nemanja Antonov, Vukašin Jovanović, Miloš Veljković, Milan Gajić, Sergej i Vanja Milinković-Savić... tu je i kapiten Uroš Đurđević, pa će Sivić zaista biti na slatkim mukama kada je u pitanju izbor startne postave protiv Norvežana, naročito kada je u pitanju vezni red.

Podsetimo, prvi meč se igra 11. novembra od 18 časova na stadionu Partizana, a revanš je četiri dana kasnije u Dramenu.

Srećno ''Orlići''!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Del-Boy-Trotter
Monday, 31.10.2016
21:47

Zasto Srđan Babić ne igra???Dajte ljudi regulište da Mile Svilar iz Anderlechta zaigra za Srbiju!!! NESME se desiti da nam takav talenat promakne!! Decko je jedan od najjacih svetskih talenata na poziciji golmana!! Slutim vec da cemo opet imati slucaj Filip Stojkovic (CG), Dragovic, Arnautovic(Austrija), Zivkovic(Holandija) itd itd..Pratite vise nase talente u dijaspori! Ovi iz FSS ponasaju se kao da nema TV-a ili novina da ne ne kazem interneta..Idite u CG i skautirajte, jer tamo ima mladih igraca koji bi radje igrali za Srbiju..Samo napred Orlici!

avatar
Branislav
Monday, 31.10.2016
20:06

Jedini anonimus je Sivić :D

avatar
magister
Monday, 31.10.2016
19:19

Vanja - Gajić, Jovanović, Veljković, Antonov - Grujić, Lukić, Maksimović, Sergej - Đurđević, Gaćinović (Živković).

avatar
Anderton
Monday, 31.10.2016
17:31

Hm. Previše je tu igrača koji neće igrati. I to bi mogao biti veliki problem. Sujete.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 31.10.2016
17:28

Manojlovic-Gajic-Lazic-Veljkovic-Antonov-Grujic-Savic-Zivkovic-Maksimovic-Gacinovic-Djurdjevic

avatar
ForzaJuve
Monday, 31.10.2016
17:02

Sta je sa Zdjelarom?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
18:35

Nije u dobrim odnosima sa sivicem (namerno malim slovima). Da ja tebe pitam, sta je sa Pankovim? :-D Znam da nije povredjen, a simptomaticno je da nema igraca koji su se skoro prodali sto nije slucaj sa tom dvojicom iz Rada, a i Ozegovicem koji menja klubove kao nezdrav pa bi opet preko Hahaha

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
17:01

Ovako je trebao da glasi spisak za mladu: Radunovic, Milinkovic-Savic, Manojlovic- Gajic, Veljkovic, Filipovic, Lazic, Maras, Jovanovic, Antonov, Nastic- Maksimovic, Grujic, Zdjelar, Ristic, Lukic- Zivkovic, Plavsic, Cavric, Milinkovic-Savic, Ninkovic, Meleg, Gacinovic, Drazic- Djurdjevic, Ozegovic. Kontam da je Bjelica o5 pozvan jer moze da pokrije i zadnjeg veznog kad vec nema Zdjelara, a inace je lik (valjda, pretpostavljam) pretezno stoper.

avatar
Radovan Filipovic
Monday, 31.10.2016
16:44

Samo što je trener jak, da bog sačuvaj.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
16:38

Zbog cega Lutovac pre Drazica? Da li se racuna na Srdjana Babica u mladoj? Mislim da je poceo kvalifikacije isto kao i Zdjelar koji je debitovao i za A tim!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 01.11.2016
01:40

Šta misliš o Ninkoviću ?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
11:43

Dobro je sto je pozvan, zasluzio je to, ali i tu i na krilu (stavise, na svim pozicijama na sredini terena) smo jako popunjeni, mislim da nece igrati od pocetka, ali drago mi je sto se posle one nepravde i on vraca u reprezentaciju isto kao i Meleg.

avatar
Algebra
Monday, 31.10.2016
16:36

Ponovo Bjelica pre Nastića!? Bjelica igra u Mehelenu, pritom nije standardan, a Nastić u Genku i stub im je odbrane. Takođe ne vidim razliku u situacijama Babića i Vuleta - Srđan ne dobija poziv već godinu dana, a Vule je tu uredno na svakom okupljanju. Izgleda da mi baš volimo da poklanjamo igrače okolnim republikama bivše Jugoslavije, jer ova dva momka, ukoliko budu želela, mogu da igraju za Bosnu, jer su rođeni u RS (naravno odnosi se na Nastića i Babića). Takođe Zdjelar MORA zvati, jer je on istinski kapiten ovog tima. Kakve veze ima što malo igra u Oliju!? Pa pobogu to su mladi igrači, normalno je da slabije igraju, nije ovo A reprezentacija pa da se pozivaju samo standardni koji su u top formi (a mi baš to ne radimo u A reprezentaciji - paradoks).

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
16:53

Bravo! I kao sto sam ja zaboravio Nastica:( (znam da je Bjelica tu potpuno nepravedno, ali ne znam kako drugacije da nazovem to sto nisam u svom komentaru naveo i njega), mozda si i ti mogao da se osvrnes na Drazica:-) Jedino sto je dobro je sto nam mali nigde nece pobeci jer je iz Banata:-):-D Jeste da je tu ostra konkurencija, ali kad vidim da je Lutovac pozvan, a jos je i 2 godine mladji, nisam bas siguran da su to sve cista posla, naprotiv:-( Nikola Nikola i Revolt, dezurni smo dusebriznici za mladje selekcije Srbije, fali nam samo Baldekeita:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
18:05
avatar
Algebra
Monday, 31.10.2016
17:36

Dražić je umetnik, verovatno tehnički (potencijalno) naš najmoćniji igrač, ali je njegov problem disciplina i glava. Teško će on nekad zasijati punim sjajem, plus što je izabrao (čuj on izabrao) Španiju koja je puna tih navalnih napadača. Za njega bi možda bilo najbolje da pokuša nekako da se vrati u Partizan (rekao bih i Zvezdu, da je neki drugi igrač u pitanju, ali on je momak Grobar od glave do pete) kao što je to uradio Đurđević, pa da nekako krene iznova. Cenim da više ''pažnje'' tim momcima posvećujemo mi, navijači i ljubitelji sporta, nego li ti mnogobrojni ''direktori'' i ''koordinatori'' mladih reprezentacija. P.S. Šta je tačno uvredljivo u ovom komentaru, te nije odobren?

avatar
ludjak
Monday, 31.10.2016
16:23

Jaci vezni red nego kod seniora.....

avatar
England
Monday, 31.10.2016
16:21

Dobar izbor! Sa srecom!