Sivić: "Navikli smo na ovakve situacije"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.11.2016.
15:54
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić progovorio je u utorak o stanju povreda dvojice igrača koji se juče nisu pojavili na okupljanju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Beogradu i započela pripreme za predstojeće mečeve baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj koji su na programu 11. i 15. novembra.

Na jučerašnjem okupljanju u hotelu "M" u Beogradu nije bilo Miloša Veljkovića i Marka Grujića, a danas je potvrđeno da će samo vezista Liverpula moći da se stavi Tomislavu Siviću na raspolaganje.

"Marko dolazi večeras, a prve analize govore da nije u pitanju ozbiljnija povreda. Dakle, imamo jednu dobru vest" rekao je Tomislav Sivić za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Situacija sa defanzivcem nemačkog Verdera Milošem Veljkovićem nije dobra jer su pregledi magnetnom rezonancom pokazali da je neophodno mirovanje.

"Naš doktor Goran Bićanin se čuo sa lekarskom službom Verdera, dobili smo sve nalaze, a magnetna rezonanca je pokazala da postoji problem koji zahteva mirovanje i terapije" kazao je selektor Sivić.

Pored pomenutih novosti vezano za stanje povreda Miloša Veljkovića i Marka Grujića selektor je preneo informaciju da se Mihailo Ristić oseća dobro i da će u danima koji slede odlučiti da li će biti spreman da počne meč sa Norveškom.

"Stvari na koje ne možemo da utičemo, dolaze u neugodnom trenutku, ali nećemo da kukamo, jer radi se o stvarima na koje smo navikli tokom celog toka kvalifikacija" pručuje strateg "Orlića".

Prva utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između Srbije i Norveške igra se u petak od 18 časova na stadionu Partizana u Humskoj.

"Uradili smo analizu, dobro upoznali sve vrline i mane Norvežana. Ostajem pri onome što sam rekao, radi se o veoma ozbiljnom rivalu, ali naš cilj se zna, plasman na Evropsko prvenstvo" zaključuje Tomislav Sivić.

Revanš susret na programu je 15. novembra u Dramenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke