Sivić napravio jednu neočekivanu "rotaciju"! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
16:05
Izvor: Sportske.net

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije od 17 časova igra poslednju utakmicu grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj, a protivnik će joj biti odabrana selekcija Slovenije.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije uzrasta do 21 godine danas u Gornjem Milanovcu igra poslednju utakmicu grupne faze kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv selekcije Slovenije.

"Orlići" imaju rezultatski imperativ jer im samo pobeda garantuje mesto u baražu, premda još imaju šanse da budu prvi u grupi i direktno odu na Evropsko prvenstvo o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Ranije tokom dana pisali smo o tome kakav bi sastav trebalo da izvede selektor Tomislav Sivić, a odnosu na ono što smo vam predočili napravljena je samo jedna promena.

Umesto suspendovanog Darka Lazića na mesto štopera poslat je Aleksandar Filipović, bivši kapiten Jagodine, a sada član beogradskog Voždovca. Bilo je očekivano da Vukašin Jovanović zauzme to mesto ali se Sivić odlučio za Filipovića.

Na ostalim pozicijama nije bilo promena u odnosu na najavljeni sastav pa Srbija u duel sa Slovenijom ulazi u sledećoj postavi:

Srbija: V. Milinković-Savić; Gajić, Filipović, Veljković, Ristić; Lukić; Živković, Grujić, S. Milinković-Savić, Gaćinović; Đurđević (C);

Slovenija:
Sorčan; Stojanović, Šme, Kavčič, Balkovec; Krajnc; Stankovič, Bajrič, Crnigoj, Lotrič; Šporar;

Utakmica u Gornjem Milanovcu počinje u 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke