Sivić: "Lalatović zaslužio da ostane"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.09.2016.
14:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić poželeo je Nenadu Lalatoviću sreću u nastavku sezone i konstatovao da je njegov ostanak na klupi Vojvodine najpravedniji epilog.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina imao je ozbiljan problem u toku nedelje na izmaku pošto je Nenad Lalatović nagovestio mogućnost selidbe u Čukarički zbog čega su u Novom Sadu brzo krenuli u potragu za alternativnim rešenjem.

Selektor mlade reprezentacije Srbije Tomislav Sivić već je bio viđen na klupi Novosađana, a kako se u četvrtak uveče dogodio preokret Sivić je "ispao iz kombinacije".

"Zadovoljan sam ovakvim epilogom. Lalatović je zaslužio da ostane u Vojvodini. Napravio je odlične rezultate, želim mu da nastavi borbu za titulu i kup kao što je najavio" kazao je Sivić za "Žurnal".

Pred mladom reprezentacijom Srbije i Tomislavom Sivićem nalaze se novi izazovi pošto u oktobru "Orliće" očekuju poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Vojvodina mi nije bila u planovima, već osvajanje medalje na EP u Poljskoj sledeće godine. Uložio sam mnogo energije u ovaj posao, spreman sam da nastavim borbu. Zahvalan sam čelnicima FSS što su želeli da mi izađu u susret da radim i u klubu" zaključio je Sivić.

Novosadski superligaš nastavlja borbu na domaćem frontu sa Nenadom Lalatovićem na čelu pošto je u četvrtak uveče dogovoreno da bivši fudbaler i trener Crvene zvezde nastavi da radi započeti posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Friday, 16.09.2016
19:47

Evo ga još jedan koji je čestitao zvezdi titulu unapred sad kao želi duplu krunu Vojvodini. Neće napred naš fudbal sa ovakvima.