Sinđić se vratio u "zmajevo gnezdo"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Fudbalski klub Voždovac nastavio je da se pojačava pred početak nove sezone pošto je nakon Damnjanovića i Pantelića u klub stigao i Uroš Sinđić.

fkvozdovac.rs
fkvozdovac.rs

Povezane vesti

Superligaš iz beogradskog naselja Braće Jerković nastavio je sa trendom promovisanja novih igrača uoči početka nove sezone.

Nakon Ognjena Damnjanovića i Dušana Pantelića redove Voždovca pojačao je i Uroš Sinđić, momak koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri već imao prilike da nosi dres "Zmajeva".

Povratnik u redove Voždovca prethodnu sezonu proveo je u Pećincima, nastupajući za tamošnjeg superligaša Donji Srem. U dresu Donjeg Srema Sinđić je upisao četiri gola a upravo je jedan od njih postigao u trijumfu nad svojim budućim klubom.

Defanzivni vezista je pored Voždovca i Donjeg Srema nastupao još za OFK Beograd, Slobodu, Borac, lučansku Mladost, ali i za Panseraikos za koji je odigrao svega devet utakmica.

Momak rođen 19. januara 1986. godine u Užicu trebalo bi da donese kvalitet i iskustvo u vezni red tima Zorana Milinkovića koji će na startu nastupajuće sezone u prvom kolu igrati protiv Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke