Simo, šta ti je kriv novinar?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.04.2015.
15:44
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić nekorektno se poneo prema novinaru TV "Arena Sport" koji ga svojim pitanjem ni na koji način nije uvredio ili isprovocirao reakciju kakva je usledila.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine nalaze se u seriji loših rezultata koji su ih pet kola pre kraja doveli u poziciju da se bore za opstanak u ligi.

"Čurani" se nalaze na šest bodova ispred Voždovca koji bi ispao iz lige kada bi sezona bila završena u ovom trenutku pa onda ne treba da čudi što su članovi stručnog štaba i fudbaleri nervozni.

Jagodinci su u sredu uveče poraženi na gostovanju Partizanu rezultatom 1:0 a trener gostujućeg tima Simo Krunić dozvolio je sebi da nakon utakmice izvređa novinara TV "Arena Sport" iako ga ovaj ničim nije isprovocirao.

"Pa zar vi ne vidite razliku u kvalitetu..." počeo je svoje izlaganje Simo Krunić a potom nastavio da objašnjava kako Jagodina ništa ne bi pistigla sve i da je napala Partizan u Humskoj.

"Kako da napadnemo kada imaju kvalitetan tim? Kako da dominiramo u odnosu na Partizan? Pogledajte odnos, pogledajte koliko su brži i jači pa onda postavljajte pitanja" rekao je vidno nervozni Krunić.

Da se završilo samo na tome stvari možda i ne bi bile za polemiku ali je trener Jagodine i nakon živog uključenja nastavio u istom maniru i čak počeo da vređa novinara.

"Ima li oči je**o te, svaki igrač bolji tri puta na svakoj poziciji. On će da pametuje! Poltroni sve živi" uzvikao je Krunić.



Pošto smo, kao i čitava Srbija, imali prilike da čujemo pitanje novinara TV "Arena Sport", možemo da konstatujemo da je Simo Krunić još za vreme živog prenosa prešao granicu a da ne komentarišemo ponašanje "iza kamera".

U svakom slučaju, trener ima pravo da odgovori ili da ne odgovori na novinarsko pitanje ali nikako nema pravo da vređa što je Krunić uradio u sredu.

Posle svega, nadamo se da će Jagodina početi da beleži bolje rezultate što će svakako uticati na bolje raspoloženje trenera te ekipe koja je u poslednja kola doživela četiri poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Thursday, 30.04.2015
16:04

Jedan aperkat u pravcu Sime bi to sve resio

avatar
Povratak kralja 66
Thursday, 30.04.2015
16:04

Ružno je reagovao ali je u pravu, novinar je imao nerealna očekivanja od Jagodine mada su i oni preterali sa dekandentnim fudbalom.

avatar
Thursday, 30.04.2015
16:01

Ima i oči i naočare ali kao i većina vaših navijača ima pristrasan pogled na događanja u srpskom fudbalu. Razumi ga Simo, čovek je očekivao kiks Partizana, a od navijačke zaslepljenosti nije ni uspeo da vidi da ste uz pomoć sudija jedva izvukli minimalan poraz protiv Partizana.