Šimac produžio ugovor sa Jagodinom

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.08.2014.
17:28
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Dan uoči početka nove sezone u Jelen Superligi FK Jagodina postigao je dogovor sa iskusnim Dajanom Šimcem o produžetku saradnje na još godinu dana.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine nisu uspeli da se domognu završnice kvalifikacija za Ligu Evrope ali novu sezonu u domaćem šampionatu ipak dočekuju sa velikim entuzijaznom.

Klub iz Pomoravlja pojačao se tokom letnjeg prelaznog roka a svakako da će navijače obradovati i vest da je sa iskusnim Dajanom Šimcem u petak postignut dogovor o produžetku saradnje.

Na zvaničnom sajtu FK Jagodina navodi se da je sa hrvatskim internacionalcem dogovorena saradnja na još godinu dana nakon što je u drugom delu minule sezone dokazao visok nivo profesionalizma na terenu i van terena.

"Šimac je bio među najbolje ocenjenim fudbalerima Jagodine i dao je izuzetan doprinos ekipi u ostvarivanju učinka u proteklom prvenstvu. Pored toga, pleni svojom ozbiljnošću, profesionalnim odnosom na terenu i van njega, saradnjom sa igračima, ukratko - primeran u svemu" stoji na sajtu FK Jagodina.

Dajan Šimac igra na poziciji štopera a u karijeri je pored FK Jagodina nastupao za Kajzerslautern, Grojter Firt, FSV Frankfurt, Debrecin i Denizlisport.

Fudbalere Jagodine u subotu očekuje prvi meč u novoj sezoni Jelen Superlige a protivnik će im na otvaranju šampionata biti ekipa lučanske Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke