Sikimić u šoku: ''Nije mi ni do čega...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.08.2016.
11:16
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle jučerašnje teške povrede golmana Novog Pazara Mladena Živkovića, akter kobnog duela Predrag Sikimić žali zbog svega što se dogodilo, podsećajući da je sa Živkovićem ranije bio i saigrač.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jučerašnja pobeda Crvene zvezde u Novom Pazaru (4:1) ostala je u senci navijačkih ispada, ali i, nažalost, teške povrede golmana domaćih Mladena Živkovića.

Njega je u kaznenom prostoru Novog Pazara nogom udario napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić, u pokušaju da dođe do lopte, a prema poslednjim informacijama, Živković je doživeo frakturu nosa i jagodične kosti.

Živković će biti i operisan u Kliničkom centru u Beogradu, a Sikimić posle svega teško podnosi činjenicu da je povredio nekadašnjeg klupskog druga.

''Ne mogu da se smirim, u šoku sam. Mnogi i ne znaju da smo pre tri godine zajedno bili u Smederevu. Poljubio sam ga i pružio sam mu podršku, a on mi je rekao da sve zna i da se ne brinem. Žmurio je. Razmenili smo i brojeve telefona, sigurno ćemo biti u kontaktu. U dobrim sam odnosima s njim, ranije smo i pili piće zajedno'', otkriva Sikimić u izjavi za ''Blic''.

Sikimić ističe i da je po povratku u Beograd u Zvezdinom autobusu ''treštala muzika'', ali da njemu nije bilo ni do čega.

''Kanga mi je dao loptu i ja sam samo želeo da je pipnem i da nastavim da trčim dalje. Krenuo sam da padam i osetio sam da sam udario u nešto. Odmah sam bio svestan da sam ga povredio i molio sam se Bogu da je sve u redu s njim'', dodaje Sikimić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
11:31

Повреде су на жалост саставни део фудбала. Знам да је теби сад тешко али дај Боже да се он што пре опорави.

avatar
Scarface
Monday, 29.08.2016
14:13

jeste,povrede su sastavni deo fudbala.samo ovo sto mu je sikimic uradio nije povreda nego masakr!

avatar
Koje-kude
Monday, 29.08.2016
23:22

Masakr? Znas li uopste sta znaci masakr. Ko ste bre vi da sudite coveku zato sto je pogresio. Ako je Zivkovic toliko veliki covek da mu ne zameri i da pruzi ruku i oprosti posle tolike muke, ko ste vi da napadate nekoga. Muka mi je kada vidim ljude poput tebe, ti si taj sto stoji sa strane u tuci i podbada ljude, ti si taj koji ogovara drugove iz ledja, ti si taj koji bi rodjenoj majci postavio nogu da padne. Zbog takvih moralni velicina(nakaza) ova drzava propada, pozuri uclani se u neku stranku i spasavaj ljude iz oluje. Sram da te bude.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 29.08.2016
17:36

Стварно ми је жао човека али у фудбалу се и то дешава. Најважније је да се он што пре опорави.