Sikimić ''napada'' Leonarda, Zvezda će danas da ''pokida''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.12.2016.
10:40
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prvi strelac Crvene zvezde širi optimizam u svom timu pred današnje teško gostovanje protiv Voždovca.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Većina utakmica 19. kola Superlige na programu je danas, a Crvena zvezda od 13 časova gostuje ''na krovu'', protiv ekipe Voždovca.

Ovaj meč uz dosta emocija dočekuje napadač Crvene zvezde Predrag Sikimić, koji je pre dolaska na Marakanu branio boje ''Zmajeva'', za koje ga takođe vežu lepe uspomene.

Ipak, neće biti popusta za bivšu ekipu. Naprotiv, Zvezda je silno motivisana da popravi utisak posle remija u prošlom kolu protiv Mladosti.

''Zacrtali smo da u iduća tri kola, pre pauze, uzmemo devet bodova i da ovu kalendarsku godinu završimo na prvom mestu. Cilj je dupla kruna, i tačka'',
jasan je Sikimić u izjavi za ''Alo''.

''Sa Voždovcem sam se rastao gospodski. Možda nam mala oteževajuća okolnost bude njihov 'veštak'. Cenim tim Voždovca, ali nema danas neke teške filozofije, moramo da izađemo na teren i - pokidamo! Očekujem tri boda'', poručio je Sikimić.

Iskusni fudbaler je nedavno stigao i na vrh Liste strelaca Superlige, ali ga je Partizanov Brazilac Leonardo zatim prestigao i sada ima dva gola prednosti. Ipak, Sikimić ne odustaje, veruje da do kraja jesenjeg dela sezone može da nadmaši najboljg fudbalera Partizana.

''Gužva je na listi strelaca. Neizvesno je, ali ljudski je da se nadam da mogu da budem najbolji na kraju godine. Osećam se odlično, i fizički i mentalno, pa verujem da mogu do tog cilja'', zaključio je Sikimić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Sunday, 04.12.2016
12:35

hoce pokidace ko u milanovcu. ilija stolica grobar moze da pokida zvezdu danas, o tome ovaj nije pricao.

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 04.12.2016
12:31

A mnogo ti je teško da pokidaš sam na praznoj mreži?