Sikimić gleda ka novoj Zvezdinoj tituli!

Autor: Beta Beta
sreda 05.10.2016.
12:41
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Predrag Sikimić rekao je danas da njegovi saigrači i on već razmišljaju o utakmici protiv Čukaričkog i dodao da žele da nastave u istom ritmu i posle reprezentativne pauze.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda zauzima prvo mesto na tabeli Supe lige Srbije nakon 11 odigranih kola sa 28 bodova, dva više od drugoplasirane Vojvodine, a šest od Partizana koji je na trećoj poziciji.

"Iako je u toku reprezentativna pauza svi već mislimo na našeg narednog protivnika Čukarički i želimo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu. Da nastavimo u ovakvom ritmu, da iz nedelje u nedelju donosimo našim navijačima radost, a na kraju i titulu", rekao je Sikimić za sajt kluba.

Crveno-beli su u prethodnom kolu pobedili Javor sa 4:2. Sikimić je na tom meču postigao peti gol od početka sezone, a ukupno 34. gol za Zvezdu.

"Odličan meč, zabeležili smo važnu pobedu. Na početku nije baš izgledalo da će tako biti, dobro su nas napadali protivnički igrači, možda sam se i pribojavao kako je krenulo. Manojlović je odlično izvukao šut u 27. minutu koji je išao u okvir gola i od tog trenutka smo mnogo sigurnije počeli da napadamo. Nastavili smo da igramo onako kako znamo, uspeli da nametnemo svoj ritam i to nam se na kraju isplatilo i donelo nam novu pobedu", rekao je Sikimić.

On je naveo da je teren u Ivanjici bio loš i da mu je lopta nekoliko puta odskočila onakako kako inače ne bi.

"Žao mi je što ljudi na tribinama to ne vide, nije sve uvek do nas. Ipak, uspeo sam da se upišem u listu strelaca. Koliko god da mi je drag gol, mnogo više žalim za propuštenom šansom koju sam imao na odličan centaršut Cvetkovića kada me je pronašao među trojicom igrača Javora. Žao mi je što ta lopta nije ušla, bio bi to lep gol, ali najvažnije je da smo na kraju pobedili",
dodao je fudbaler Zvezde.

U 12. kolu Super lige Zvezda dočekuje Čukarički.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedan jedini
Wednesday, 05.10.2016
14:26

😂😂😂😂😂😂😂 lepo se je nadati...kao za derbi

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 05.10.2016
15:57

У дербијима имамо само двадесетак победа више. Мораћемо да радимо на томе да тај скор мало поправимо.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Wednesday, 05.10.2016
16:04

Sikimicu, rekao si da ne volis tastaturu i nemas vremena da komentarises na kom., ali vidim da volis i mas vreme da dajes izjave. Mani se ti publiciteta, vise radi na terenu, 5 golova koji si dao ove sezone donose ti vise obaveza, a ne pravo da poletis u vazduh.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 05.10.2016
12:47

Гледаш у праву ствар.