Sezona već završena za napadača Voše!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.07.2015.
18:08
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Mladi napadač Vojvodine Saša Ćurko propustiće veći deo predstojeće sezone zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata preneo je u sredu novosadski klub.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina ostao je bez jednog od igrača još pre početka nove sezone.

Mladi Saša Ćurko (19) povredio se na Zlatiboru a nakon pregleda magnetnom rezonancom potvrđene su sumorne prognoze.

Centarfor Vojvodine operisao je u sredu prednje ukrštene ligamente kolena zbog čega će van terena ostati narednih šest do osam meseci.

"Povreda Ćurka nas je jako poremetila i kao kolektivu pala nam je veoma teško" rekao je šef stručnog štaba crveno-belih Zlatomir Zagorčić.

Novosađani su u sredu otputovali u Budimpeštu gde ih sutra uveče očekuje prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv mađarske ekipe MTK.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Wednesday, 01.07.2015
20:10

Sasi zelim sto brzi oporavak i voleo bih da mi neko ko je upucen kaze koliko se ozbiljno ove sezone racuna na Zlicica,Desancica i Dingu?

avatar
Volem Vosu
Thursday, 02.07.2015
01:21

Od Zlicica ocekujem da bude prikljucen prvom timu,veliki je potencijal. Za Desancica stvarno ne znam,mislim da ce na kaljenje,a Dinga je odigrao nekoliko prijateljskih i pokazao da je talentovan igrac. Nadam se da ce pored njih i Stamenic dobiti vise prostora,mali je paklen igrac,bar koliko sam ga ja gledao. Ocekujem da ce Asani postati standardan na desnom krilu,i on je veliki potencijal,preslikani Alivodic.

avatar
baldekeita
Saturday, 04.07.2015
11:33

Stamenic i Asani su vec bili sa prvim timom i na njih se sigurno ozbiljno racuna.Dinga mi se jako dopada,ali on tesko da ce se naigrati pored Pekarica,Pankova i Djurica,mozda bi mu bilo najbolje da igra na dvojnu pa da u Proleteru skuplja minute.Od Zlicica bas ocekujem da dominira u nasoj ligi i to vec od naredne sezone,kompletan je igrac,a vec sada moze i fizicki da se nosi sa seniorima bez problema.Bas me zanima kako ce mu se brat razvijati,on strasno odskace u svojoj generaciji i u reprezentaciji,ali realno i mnogo je jaci i brzi od svih.Videcemo koliko ce biti ispred njih kada ga oni fizicki sustignu,ali licno mislim da on samim talentom mnogo odskace i da ce ta razlika ostati.