Sezona već završena za Lukovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.02.2015.
21:28
Izvor: Sportske.net

Najzvučnije pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, momak koji je trebalo da ponese kapitensku traku u prolećnom delu sezone po svoj prilici neće imati priliku da zaigra za crveno-bele u nastavku šampionata.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dugo su u Zvezdi čekali na Aleksandra Lukovića a kada su ga privoleli da se vrati na "Marakanu" dogodilo se ono što ni najveći pesimisti nisu mogli da naslute.

U završnici priprema za prolećni deo seone, kada se iskusni defanzivac već uklopio u Lalatovićev tim i preuzeo kapitensku traku od Darka Lazovića dogodio se peh koji će po svoj prilici odvojiti Aleksandra Lukovića od terena na duži vremenski period.

Povreda ahilove tetive koju je bivši reprezentativac Srbije zadobio u duelu sa Rubinom zahteva hirušku intervenciju posle čega sledi i duži period oporavka.

Nakon prvih pregleda u Antaliji spekulisalo se da će Luković odsustvovati sa terena mesec do mesec i po dana ali sada prognoze nisu tako svetle i slute da će Lune van terena ostati čitava četiri meseca!

Aleksandar Luković dobio je u utorak preporuku da se ne oslanja na povređenu nogu a uskoro će biti poznat termin operacije u Finskoj koju će obaviti poznati specijalista Sakari Okave.

Prve procene su da će Aleksandar Luković posle operacije pauzirati 4 meseca što će reći da ga povratak na teren čeka tek sredinom maja.

Ukoliko se ove nepovoljne prognoze obistine Zvezda će u prolećnom delu sezone igrati bez najzvučnijeg pojačanja januarskog prelaznog roka i momka koji je trebalo da bude Lalatovićeva "desna ruka" na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
МаркоИвковићЈагода
Tuesday, 10.02.2015
22:40

Ок Луковић је искусан, али имамо толико штопера да нам он није ни требао. Ја мислим да би сви Звездаши желели да игра Лазић тј. Јовановић.

avatar
ddr16
Wednesday, 11.02.2015
02:41

pavicevic ce igrati sigurno svaku,a umesto lukovica lazic,rezerve jovanovic i mbodj,a bilo bi dobro da i oni dobiju pristojnu minutazu,jovanovic je stvarno odlican za svoje godine,a i mbodj deluje ok na prijateljskim..

avatar
DraganDS
Wednesday, 11.02.2015
09:21

Upravo tako, mislim da Zvezda nikako nije u situaciji da joj igraju igraci koje ne moze da proda kasnije. Zna se finansijska situacija u klubu i zbog toga treba forsirati samo igrace iz nase skole. Prvo iz finansijskih razloga, a drugo sumnjam da je i jedan fudbaler iz nase omladinske skole losiji od ovih sto ih dovode! Cak sta vise mislim da bi se mnogo vise borili i ginuli za klub! I dzaba ta titula kojom nam mazu oci kad nam prvo uefa nece dozvoliti da igramo u evropi, a i da nam dozvole realno koliko daleko mozemo dogoruta!? Tako da se dzabe samo jos vise zaduzuju