Sevaju ''makazice'' u Humskoj, ''Grobari'' uživaju u ''umetnosti fudbala'', pogodio i slavljenik!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.03.2017.
17:49
Izvor: Sportske.net

Sjajno poluvreme Partizana u duelu sa Voždovcem u Humskoj, crno-beli vode 2:0, ali je njihova prednost mogla da bude i znatno ubedljivija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je od samog početka meča krenuo silovito ka golu ''Zmajeva'', ređale su se prilike za crno-bele i već u devetom minutu ekipa Marka Nikolića je uspela da povede.

I to na kakav način!

Kosović je pred kaznenim prostorom Voždovca prosledio loptu na desnu stranu, odakle je Tavamba centrirao za Uroša Đurđevića, a novi ''A'' reprezentativac Srbije je velemajstorskim udarcem ''makazicama'' poslao loptu u mrežu golmana Popovića - 1:0!



Par minuta pre vodećeg gola crno-belih, ''makazicama'' su pokušali i Kosović i Leonardo, ali za razliku od Đurđevića, nisu bili precizni.



A da se na poluvreme ode sa još ubedljivijom prednošću, potrudio se Leonardo, koji danas slavi 25. rođendan. On je u poslednjim trenucima prvog poluvremena duplirao prednost crno-belih, snažnim udarcem sa petnaestak metara - 2:0.



U prilogu pogledajte i reakcije navijača Partizana na Tviteru, na ono što se ovog popodneva dešava u Humskoj.

--
-- -- -- -- -- -- --
--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.03.2017
19:13

I TRECI penal sa Tavambom u glavnoj ulozi koji nam nije sviran!!! Treba istupiti iz lige posle trideset(og) kola i igrati samo u Kupu ako bas mora, ovo je uzas!!!

avatar
Dragonkš
Saturday, 18.03.2017
19:04

Majstori su majstori

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.03.2017
19:03

-Svaki kos, i svaki gol, bila radost ili bol, bicu tu i pevacu: crno-beli, nas je grad!- Danas se navrsavaju 22 godine od poslednjeg penala za PARTIZAN u Derbiju, a i danas nam nisu svirana dva cista penala, ali posle drugog je bio gol pa se to sada i nece negativno odraziti na nas, ali iskljucivo nasom zaslugom. Prvo je Mihajlov (ako se ne varam da se o njemu radilo) srusio Tavambu (komentator opet komentarise njegov izgled prikazujuci ga kao neko cudoviste i verovatno u tom kontekstu misli da je onakvo ocigledno povlacenje koje je cak i potrajalo sasvim normalno), onda je Tavamba bio malo, ali milion posto i vise nego dovoljno i zadrzan kod onog centarsuta koji je prethodio golu Leonarda. SOU!

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 19.03.2017
07:32

Evo izaslo na Vikiliksu zasto nije sviran penal Partizanu i umesanost Cia-e u ovaj slucaj, Terza je americki covek. Bogami pise da necete videti titulu jos 20 godina, tek kad se Proviljuseva kometa pojavi nad Indijskim okeanom

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 19.03.2017
12:52

Postavio sam link na drugoj vesti na kojoj se vide sve tri situacije, dzabe pises gluposti.