Šeširi za LE sve jasniji, Zvezda opet igra i za Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.08.2017.
17:20
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda i Partizan moraju dobro da se pomuče, da daju sve od sebe kako bi se plasirali u Ligu Evrope.

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Crvena zvezda nakon prve utakmice u Krasnodaru ima 2:3, aktivan rezultat, ali mora da pobedi u revanšu pred punom Marakanom kako bi se plasirala u grupnu fazu.

Sa druge strane, crno-beli imaju 0:0 nakon prve utakmice u Beogradu protiv Videotona, juriće gol u gostima i prolazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Ukoliko se desi da prođu, naši timovi će biti u lošem položaju pred žreb.

Naime, Crvena zvezda će u poslednji šešir, čudo bi moralo da se dogodi pa da naš vicešampion bude u trećem šeširu, dok je Partizan u malo boljem položaju.

Crno-belima je potrebno da još jedna ekipa koja je slabije plasirana od njih na listi koeficijenata prođe do grupne faze Lige Evrope, pa da bude u trećem šeširu, uz onaj daleko važniji uslov, pobedu protiv Videotona.

Dakle, od 24 ekipe među kojima je i Crvena zvezda, samo jedna treba da prođe u grupnu fazu, i crno-beli će biti u trećem šeširu.

Ovo znači i da ukoliko Crvena zvezda izbaci Krasnodar, a Partizan Videoton, crveno-beli idu u četvrti šešir, Partizan u treći.

Još uvek je rano govoriti o ovome, sačekajmo i sutrašnji dan koji može biti jedan od najvećih za srpski fudbal u poslednjih nekoliko godina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Thursday, 24.08.2017
10:09

Kakvi paćenici, pa zabole me koji je šešir jer je najbitinije da i mi i Zvezda prođemo u grupe a onda dajte najjače klubove da budu puni stadioni, da se gine na terenu, sta će nam levati neki....

avatar
Mile brat
Wednesday, 23.08.2017
23:04

E moja braco srbi!!! Ponavljam po ko zna koji put da sam navijac Crvene Zvezde ali na prvom mestu SRBIN. Koliko bi voleo da prodju i zvezda i partizan, to bi za mene bila jedna neverovatna sreca. Ma koliko ne voleo partizan ipak je on iz ove nase napacene zemlje koju volim i u kojoj zivim. Ne mogu da verujem kada procitam komentare nekih grobara koji zvezdi zele propast u evropi!!! Idemo sutra na pobede a onda u nedelju na pravi boj, i onda navijamo za svoje klubove. Srbija u srcu i dusi

avatar
Giorgio
Wednesday, 23.08.2017
20:47

Neka,ne treba da igra za Partizan.Mi cemo proci a oni ce da tavore i 11-u godinu bez evrope.

avatar
mercedes
Thursday, 24.08.2017
11:17

Jel si srecan zbog toga?

avatar
Al(a)din
Wednesday, 23.08.2017
18:39

Tako i treba. Pomazite se braco. Pobedite Krasnodar, i omogucite crno-beloj braci 3., a vama 4. sesir

avatar
Povratak kralja 56
Wednesday, 23.08.2017
17:32

Ona za Partizan igra, vrti se se kao čigra, to joj je za nedelju predigra :D

avatar
djoko
Wednesday, 23.08.2017
18:46

Kako ce ti biti zao sutra :)

avatar
Giorgio
Thursday, 24.08.2017
18:52

Nece prijatelju.Partizan prodje,Zvezda nikad.

avatar
Диковић Драган
Wednesday, 23.08.2017
19:55

Umesto da navijas za srpski fudbal tebi je vazno da li ce Zvezda ili Partizan dobiti u derbiju, voleo bih da ti dete sutra bude operisano od fudbala zbog takvog stava. Zato smo tu gde jesmo, na dnu, zato sto nam je bitno da li je crveno belo ili crno belo, bitno je da se bodemo nozevima i pucamo pistoljima, jer to je IN, to je mangupski, mi smo face ako to radimo! Sva ta stoka sa severa i juga nisu ni N od navijaca, nego samo obicni sarlatani koji zele da se ribice pecaju na njih jer oni skacu i urlaju, nose salove, barjake, a zatim gube glavu zbog istih! Razmisli malo da li je bitno Partizan ili Zvezda, ili je bitno svojoj deci sutra napraviti i ostaviti nesto sto valja?

avatar
Wednesday, 23.08.2017
17:32

Zasto nikad nasi ne naprave plan pre pocetka leta kako da naprave tim koji realno ima snasu da igra u LE i a krenu na o, umesot ovih silnih kalkulaciaj od prvog kola?

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 23.08.2017
21:26

Ajde napravi tim koji ce biti jaci od Milana, Zenita ili Evertona.

avatar
Thursday, 24.08.2017
10:47

Pa sad koliko puta smo ispadali od Milana Zenita, Evertona, Sambdorije? A koliko od Samroka, Torna, Batea, Videotona, i ostalih velesila? PA cak mislim da je nekad veca sansa da ispadnemo od Videotona i slicnih neog od Evertona, koji ce verovatno polunezainteresovano uci u LE? Seti se samo Vojvodine sa Sambdoriom njih razbili a tamo ispali onda od koga?

avatar
Thursday, 24.08.2017
02:42

Dobar plan ne moze da se pravi sa losim finansijskim stanjem.

avatar
Boris Nedeljkovic
Thursday, 24.08.2017
01:10

zeljko ima tu istine....samo krasnodar je vec dugo ucesnik evrope....kao i izraelski beer seva...BATE...sad je i Qarabag pokazao sta pametna ulaganja znace.....kasa je punija za 15 miliona koje ce celnici dati bar polovicno na ekipu....a kod nas se to u dzep stavlja....istina je da bi neke timove trebali da prolazimo lagano...ali ove....ukljucujuci tu i krasnodar tesko cemo uopste zamisliti kako prolazimo s ovakvom politikom....neko kaze ''drzavni plan'' je zvezda....daleko je to jos od dzaje i onog drzavnog plana devedesete....i nema tu nista lose....ako se orban zauzima za videoton....zasto neko ne bi mogao i za partizan ili zvezdu...ali da se to radi ciljano....zdravo...da klub od tog ima koristi a ne raspali politicari....voleo bih da danas prodju i komsije iz ljutice bogdana....sto da ne....kotira se to negde....i svaki bod je bitan....ove sto fudbal sanjaju....necu ni da pominjem....nisu toga vredni.....nek' se prepucavaju

avatar
Zeljko Trisic
Wednesday, 23.08.2017
23:12

sto mora da bude jaci od tih timova, dovoljno je da bude jaci od Videotona i Krasnodara