Sent Etjen našao pojačanje na Banjici!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.01.2015.
14:51
Izvor: Sportske.net

Slavni francuski klub čiji su dres nekada nosili Mišel Platini i Loran Blan pronašao je pojačanje u redovima superligaša sa Banjice.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Četvrtoplasirani tim francuske Lige 1 prepoznao je potencijal mladog fudbalera Rada Nemanje Mihajlovića (18) koga će verovatno angažovati tokom zimskog prelaznog roka.

Mladi fudbaler Rada koji igra na poziciji ofanzivnog veznog i napadača već je proveo desetak dana u svom budućem timu a po povratku iz Francuske bio je pun utisaka.

"Proveo sam deset dana u Sent Etijenu, i video kolika je razlika između fudbala kod nas i u Evropi. Organizaciono su daleko ispred nas. Veliko iskustvo sam stekao" ističe Mihajlović.

Talentovani fudbaler preporučio se francuskom klubu nastupima u omladinskoj reprezentaciji Srbije za koju je na 13 utakmica postigao 5 golova.

"Ako dođe do dogovora mog Rada i čelnika Sent Etijena jer me ugovor veže za Banjicu do leta, svoju šansu u ovom francuskom klubu ću verovatno tražiti kroz 'B' tim. Konkurencije se ne bojim" kaže Mihajlović.

Nemanja je u prvom timu Rada debitovao 2012. godine a od tada je upisao 36 nastupa za "Građevinare" koji bi još jednom mogli da se pokažu kao odličan rasadnik talenata koji nažalost prerano napuštaju srpski fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke