Senegalac stiže u Superligu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.01.2016.
17:32
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Senegala Ibrahima Vađi kojeg ste mogli da gledate na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina uskoro bi trebalo da stigne u domaću Superligu.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala koji su prošle godine pomno pratili dešavanja na Novom Zelandu gde je omladinska reprezentacija Srbije "iskovala" zlatnu medalju možda će se setiti fudbalera koji je u utakmici za treće mesto postigao gol za selekciju Senegala.

Krilni fudbaler Ibrahima Vađi (20) nastupao je za omladinsku selekciju Senagala koja je na Mundijalitu a uskoro bi mogao da postane novi član lučanske Mladosti.

"Na dobrom smo putu da naš član postane i mladi reprezentativac Senegala Ibrahima Vađi" rekao je za "Sport" trener Mladosti Nenad Milovanović.

Mladi Senegalac odigrao je svih šest utakmica za svoj nacionalni tim na Mundijalitu a uspeo je da postigne i jedan pogodak, onaj u porazu "Lavova Terange" u utakmici za treće mesto koju je Mali dobio rezultatom 3:1.

Lučanska Mladost već je pokazala da ume da pogodi sa fudbalerima koji dolaze sa afričkog kontinenta pošto je prošle godine u svojim redovima imala Nigerijca Patrika Ezea Frajdeja koji je izrastao u najboljeg strelca Superlige.

U dosadašnjem toku prelaznog roka Mladost je angažovala Stevana Lukovića iz Napretka, Bojana Čečarića iz Javor Matisa i bivšeg golmana kragujevačkog Radničkog Ognjena Čančarevića.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 14.01.2016
22:30

Mladost Lučani imaju očito dobar skauting, sa Frajdejom su baš pogodili prošle godine.

avatar
Footbal Fanatic
Thursday, 14.01.2016
21:44

Ne vidim senzaciju kad u ligi igraju osvajavi mundijalita :))